Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melanana

Chciałabym bardzo zrobić dobrze mojemu misiowi ale ...

Polecane posty

Chodzi mi o pieszczenie ustami i \"połyk\"...Bardzo chcę to zrobić ale boje się,że zrobi mi się niedobrze..Co na to poradzić?

Gość Judycia
poćwiczyć na tubce ze skondensowanym mlekiem

Gość karm swojego faceta
ananasami, to będzie lepiej smakował :-)

Gość misiowi
bleeeeeee! :-o

z ta tubkato dobry pomysł :)podobana gestość ale niestety nie ten sam smak

Wypluj! i przepłukaj (ewentualnie przepij) to czymś. Postaw sobie szklanke czegoś koło lozka i tyle. Przeciez sie na Ciebie nie obrazi...

musze jakos opanowac odruch wymiotny...robie mu dobrze ale nigdy do konca...wiem,ze o tym marzy...

Gość annaannaanna
Nie zmuszaj sie dziewczyno, bo jeszcze Cie na prawde zemdli i obrzygasz go. Nie wiem, co dziewczyny mają z tym połykaniem???

Zapamiętaj parę zasad dotyczących tego akurat tematu;) 1. Jeśli robisz to z wyrachowania - wypluwaj! 2. Jeśli robisz to z miłości - połykaj! 3. Jeśli chcesz zrobić wrażenie - przed połknięciem pogulgocz!;) A tak poważnie to recepty żadnej nie ma. Albo bedziesz tego chciała, albo nie... Sama musisz zdecydować, nie?? Podobno nie jest to takie obrzydliwe i straszne. Tak przynajmniej mówi moja Miśka...;)

Gość lorien17
ja kiedy robilam to pierwszy raz swojemu chlopakowi,poczulam jego nasienie w moich ustach .. troche polknelam,ale wtedy przestalam bo jakos sie przestraszylam troche ;) to byl moj pierwszy raz i zaprzestanie bylo takim odruchem :P ale teraz.. wszystko zalezy od mojego nastroju . ja sie do niczego nie zmuszam :):) i robie tak jak mam ochote, a mojemu chlopakowi to odpowiada :D