Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _wystraszona_

Okres spoznia mi sie juz 19 dni,ciaza .........

Polecane posty

Gość _wystraszona_

nie wchodzi w gre! Czym moze być to spowodowane,nigdy wczesniej okres az tak mi sie nie spozniał, zawsze bylo to do 2 gora 3 dni,ale 19 ? ;// Czy powinnam wybrac sie do lekarza??

Ciąża wykluczona,czyli robiłaś już test i wynik negatywny? Ja bym ci proponowała w takim razie wizytę u lekarza,bo to pewnie są jakieś zaburzenia hormonalne.

Gość misiek_24
zgadzam sie. zaburzenia. idz do ginekologa, zbada i wszystko bedzie jasne. nie zwlekaj

Gość xxx_
robilas test?

Gość xxx_
???

Gość _wystraszona_
nie.. testu nie musiałam robic,jestem od dluzszego czasu sama. Wiec zaznaczyłam wlasnie ze to ciaza nie wchodzi w gre.

Gość _wystraszona_
dziewczyny... poradzcie co robić???

Gość exska
mi kiedys okres sie zatrzymal, bo za malo jadlam. Schudlam tylko pare kilo i myslalam ze jest ok, nic wielkiego, a okres zniknal. I dopiero ginekolog mnie uswiadomila, ze trzeba jesc wlasciwie, bo teraz jest ta glupkowata moda ze jak masz 160cm i 60 kg to kazdy mysli ze powinno byc mniej, a wlasnie jest to prawidlowe. I jesli dziewczyna je wlasciwie i wyglada wlasciwie to wzgledem mody jest "gruba".

Gość exska
poza tym 19 dni to jest nie tragedia jeszcze. Mi czasem sie tez tyle spozni. Czasem -rzadko- zdarzy sie 2 razy w miesiacu. Kiedys wogole mi sie nie pojawil, a za dwa miesiace jakby nigdy nic przyszedl. Po prostu ominal miesiac.