Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria99

Nieudana operacja powiekszenia piersi!!!

Polecane posty

Jestem w szoku ! !Dzisiaj obejrzalam w telewizji program \"Interwencja\", poswięcony dziewczynie ktora zrobila sobie operacje plastyczna powiekszenia biustu.Widzialam ja na zdjeciu , miala dosc fajny swoj biust ,sredniej wielkosci.Pytam po jakie licho to zrobila....Operacje wykonali ludzie o wysokich kwalifikacjach.Nie wiedza dlaczego zapadla w spiaczkę.Mam pytanie do dziewcząt , czy warto ponosić taka cene dla powiekszenia biustu o 2 rozmiary.Ten obrazek ktory zobaczylam do konńca zycia pozostanie mi w pamieci.Dziewczyna ma powykręcane palce znieksztalcone cialo i twarz. Tak to bywa jak bezkrytycznie przyjmujemy wzorce pieknego ciala.Ponosimy za to straszną ceną!!1

Gość chyba czarnuszkowej o to chodz
tez to ogladalam :(

Gość bo nie miała innych problemów
po za biustem - tez mnie to dziwi w dobie nowotworów - młode kobiety walcza o zycie nawet za cene obcięcia piersi bezmózgowe lale same skazuja się na cierpienia tez tego nie jestem w stanie pojąć dla kogo one to robią? dla siebie? dla fecata? czy to jest warte ceny zdrowia i zycia nie szanujemy juz własnej ludzkiej godności w pedzie ku pieknie- ale to piekno nie trwa wiecznie i jest sprawa bardzo indywidualną

Dla mnie masakra. Mi sie moje piersi podobają, nigdy niezrobilabym sobie operacji. Takei uczucie ze masz cos obcego w sobie byloby nie do zniesienia. Potem po 20 latach wisząci do kolan ;p

Gość Antosia89
Wiszace do kolan? Jesli nosi się odpowiedni stanik to nic nie obwiscnie do kolan!