Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek 25

Którejś z was zdarzyło się, że będąc niedziewicą uprawiała seks z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość ciekawe czy
jak się sprawdził???ilu miałaś partnerów przed nim?jesteście nadal razem???:P:)

Gość Izóchnaaaaa
trele - oj to prawda - dziś dziewczyny w gimnazjum są już doświadczone, ja będąc starszawą babką nie mam takich doświadczeń na koncie jak dzisiaj młodziutkie dziewczęta....takie czasy :(

Gość ja to doceniłam
jak sie sparwdził? było BOSKO:D chociaz to nie byl egzamin zeby mial sie sprawdzic:) zalezalo mi na nim, wiec czy by mial wytrysk pzred czasem czy by mu nie stanął i tak bym dalej z nim byla:) DO PRAWICZKA --- ja to z tamtego nicku dzeiwczyna:) ja sie nie bałam,ze go pezrstraszy moja przeszłość bo on zawsze chcial doswiadczona:)

Gość ja to doceniłam
aha!!!!!!!! pzred nim mialam 4 facetów:) jestesmy razem nadal-oczywiscie- i nadal chce z nim byc:) do konca zycia;););)

Jedna moze myslec tak jak Ty, inna dojdzie do wniosku, ze masz swoja hierarchie wartosci, ktora zachowujesz i sie jej trzymasz. No ale trudno przewidziec, ktory typ pierwszy Ci sie napatoczy, ze sie tak brzydko wyraze :P

Gość ciekawe czy
czy bał się,że wypadnie gorzej na tle innych???jak wypadł??:):P

Gość ja to doceniłam
wiesz parwiczek...mialam tez innego parwiczka i on wlasnie mi 1,5 roku robil jazdy o to,ze nie jest moim pierwszyz;o i rozstalismy sie przez to jego medzenie:P

Gość ja to doceniłam
ciekawe czy---no juz pisalam ze bylo BOSKO!!!!!!!!!:P

Gość ciekawe czy
czyli to Twój drugi prawiczek tak???Masz porównanie:P:Pktóry lepszy?:P:)

Izóchna - ja majac teraz lat 23 za glowe sie lapie gdy slucham opowiadan mojej ciotki. Dochodze do wniosku, ze moje lata gimnazjalne (ktore na marginesie konczylam w podstawowce starym systemem :P) to juz stare czasy. Stare, ale jednoczesnie nie tak w koncu odlegle. No, ale kazdy ma inaczej poukladane w glowie, prawda? :)

Gość ciekawe czy
no z tym moim (jest moim 5 facetem) mam najcudniejszy sex :D nawet nie moglam sobie takiego wyobrazic:D i nie bałam sie,ze bedzie jak poprzedni bo juz wczesniej wiedzialam,ze chce starsza i doswiadoczna:)

Gość ciekawe czy
no tak,ale nie mialaś pewności jak Ci z nim bedzie,prawda??

Gość Izóchnaaaaa
prawda Trele prawda....ja rozumiem , że dziś już nie te czasy jak 100 lat temu, że hańbą było nie być dziewicą wychodząć za mąż, ale dziś gimnazjalistki bezpardonowo opowiadają o swoich przygodach z chłopakami, co chwilkę robia testy ciążowe i na forum klasy o tym opowiadają aby zwrócić na siebie uwagę. Niedawno jedna dziewucha zapytała się mnie czy jak się pisze chooj...czy u czy ó, czy ch czy h ? normalnie zatkało mnie na chwilę, ale w ostateczności odesłałam ją do słownika ort. :D:D:D

ja swój pierwszy raz miałam napisz dlaczego to był koszmar?? ta prze te 3 lata dziewczyny bardzo się zmieniły są bardzo wyma gające albo ja na takie trafiam już 3 mi powiedziało ze by nie chciało jedna powiedziała ze wysłała by mnie do pożadnego burdelu żebym nabrał doświadczenia bo ona by niechciała mnie uczyć bo facet ma dawać przyjemność kobiecie a nie się jej uczyć.A ja mam duże opory żeby zrobić to bez uczucia zresztą niemam nawet z kim i nie potrafie znaleść laski tylko na seks bo jestem nieśmiały pod tym względem i napewno nie zrobiłbym pierwszego kroku.

Gość Izóchnaaaaa
W sumie chłopacy - to nawet fajnie , że macie taki system wartości, to jest bardzo cenne, bo...hm wydaje mi się, że tak jak o dziewczynach - tak i o chłopakach można powiedzieć, że są rozwięzli...delikatnie ujmując...a tu proszę - taka niespodzianka :)

Gość Mój mąż był prawiczkiem
a ja miałam wtedy 2 na "koncie". I on o tym wiedział (jest młodszy ode mnie 2 lata). zresztą z każdym z tamtych współżyłam może po góra 8-10 razy. pierwszy seks z moim wtedy chłopakiem teraz mężem, był krótki na początku,bo on bardzo się podniecał iszybko kończył. ale nie zniechęcało mnie to bo bardzo go kochałam i kocham nadal. 6 lat razem, 2 po ślubie.

ja poprost niemam szczęścia do kobiet już tyle razy prubowałem poderwać i w najlepszym wypadku kończyło się na paru spotkanich.Niewiem czy to system wartości w moim przypadku poprost jakoś nie potrafie podejść do laski z myslą żeby ja przelecieć owszem za jakiś czas jak sie poznamy wjakimś stopni a nie tak od razu pewnie to wynika z mojej nieśmiałości. Nigdy nie pchałem rąk pod bluzke żeby sobie nie pomyślała że chodzi mi tylko o to co wszystkim facetom a teraz mówią frajer i tyle ale co poradzić jak ktoś został wychowany na grzecznego chłopca a taki nie nadaje się na faceta.

Gość Izóchnaaaaa
tak jestem nauczycielką myślę, że ta twoja mania to ciebie bardzo prześladuje i zupełnie niepotrzebnie, czy mi się nie podoba ? hmmmm...wiesz na czym się łapię ? że jak widzę jakiś taki temat jak ten - to bez urazy, ale wchodzę sprawdzić czy jesteś, tak z ciekawości - bo to już chyba nie jest zdrowe. I piszę to bez kszty złośliwości. Nie ma potrzeby ciągle myśleć tylko o tym, że jest się prawiczkiem czy nie. Jest to twoj wybór, więc wyluzuj

coś nikt niechce mi pomuć prawiczek i kropka Ty jeszcze młody jesteś i już masz taki problem ja w Twoim wieku jeszcze szukałem tej jedynej ale w przeciwieństwie zadna na mnie nie leciała a jak cudem się trafiła to nie potrafiłem jej zatrzymać na dłóżej.

prawiczek - nie pierdol tyle tylko zadzwoń do tych lasek które Ci dupcie lizały, one na pewno jeszcze raz się z Tobą spotkają

Bez przesady skoro cię akceptuje chce roamawiać to czemu miała bysię zmuszać jak to jest przyjemne>A ztym rozbieraniem to ja tez bym miałe opory zeby zacząć ale jak by lska z którą się spotykam jakiś czas zaczeła się do mnie dobierać to jakoś by poszło tylko jak ktoś nie ma doświadczenia to jest bardzo czuły na taki dotyk ja tak miałem jak do tykała mnie moja była po brzuchu to miałem takie dziwne odruch jakby łaskotki.dobrze że to ona mnie pierwsza pocałowała bo tak to może do dziś bym tego nie robił.

Gość Izóchnaaaaa
oooj prawiczek - to chyba raczej nie twoj wybor tylko twoja zbytnia nieśmiałość , widzę też kompleksy i już sama nie wiem, czy wierzyć ci w twoją wiarę w siebie - jak to czasami przedstawiasz czy raczej w brak tej wiary...

nie nie prawiczek ona po prostu chcę cię do wyra zabrać a Ty taki obojętny (oprócz tych razy kiedy się zapomniałeś)

Gość Ona6523164
Ja uprawiałam seks z prawiczkiem a nie jestem dziewicą. Powiem szczerze, ze nic nie było widać, czułam sie cudownie a to dlatego ze oszukiwał mnie, ze niby miał przede mna 2 panienki bo sie wstydził. Ja mam 18 lat a on 22. jest róznica . ale jest boski i mam problem ze swoim libido bo on nie ma siły juz a ja mam ciagle i ciagle mysle o seksie..