Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek 25

Którejś z was zdarzyło się, że będąc niedziewicą uprawiała seks z prawiczkiem?

Polecane posty

Ale masz powodzenie bo może jesteś maczo ajek chłopak jest grzeczny to się nie nadaje na faceta tak jak ja juz mi jedna powiedziala ze na kolege sie nadaje do niej ale nie na faceta i jesteśmy tylko na takiej stopie.

@ Pablo - Ty się chłopie prawiczkiem nie martw i jego powodzeniem bo nie jedna już go tu wyrywała/miała - on tak tylko lubi ściemniać, laski lecą na to

czyli co prawiczek co do jednego się zgadzamy że Tobie więcej laseczek dupcie lizało niż mi - ahhhh jak ja Ci zazdroszczę chłopie

SZkoda tylkoże ja niemam takiego szczścia bo mnie już dobija ta samotność i to że niema do kogo się przytulić.A perspektywy marne bo wszystko czym byłem zainteresowany zjęte w okolicy.I pozostaje tylko się już użalać nawet mam konto na randkach od ponad roku i nic !!!!!!!żal dupe ściska.

pablo - to zrób podobny nick jak prawiczek ma - sukces w bzykaniu zagwarantowany, opędzić się od lasek nie będziesz mógł, żebyś Ty widział chłopie jakie ja maile dostaje od lasek które się z prawiczkiem spotkały......................

nio prawiczek w końcu wyszedłeś z szafy Ty stary ruchaczu Ty :):):) Witaj w gronie zadowolonych i życzę dalszych udanych podbojów

Miałem już tu kilka podobnych tematów i bez rezultatu zrsztąja bym wolał ze swojej okolicy bo na jeden mumerek to mozna gdzieś dalej pojechać ale nie na stałe.A pozatym jakoś nie potrafie zrobić tego pierwszego razu bez jakiegoś choćby małego uczucia a i do tego to się boje teraz jak to laski piszą że lipa iże takiego nichcą.Do tego niezawielki sprzęt posiadam co jak narazie mnie bardzo nie męczy ale też mysle o tym ze jak zobaczt to powie coto.

Ale nie na pierwszy raz to jes przeżycie które się pamieta do końca zycia nie czytałeś ze faceci maią zawsze tą pierwszą panne co jej się oddali, niechce tego żałować!!!

coś Ty ja na boisku miałem pierwszą laskę - nawet nie pamiętam jak się nazywała ale za to jej tzytzki to pamiętam, bosze jakie boskie............

ja nie potrafie tak moze jak by mial 16 lat ale wtedy bylem zbyt nieśmiałyżeby wogule do lasek podejść a co moa o seksi zresztą kiedyś byly inne dziewczyny

Gość Sratatatatatatatatata
mnie :D

Gość uupupuppuppppp