Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabolo X-men

Jestem Erotomanem.

Polecane posty

Gość Diabolo X-men

Ciągle myślę o seksie, o zdradzie, uwielbiam piękne kobiety i nie mogę się powstrzymać, żeby ich nie uwodzić. Krzywdzę kobiety, które się we mnie zakochują. Niejedna nie spodziewa się, że marzę o minetce z nią. Oprócz kobiety na żywo, jeszcze codziennie bawię się z Renią Rączkowską. Zawalam swoje życie osobiste i zawodowe, bo wszędzie widzę SEX, SEX, SEX.

Gość X-menka 2
ciekawe ile ty masz lat?

Bycie kimś takim nastręcza wielu problemów, chociaż, z drugiej strony myślę sobie, że może gdybym się związał z inną kobietą - np biseksualistką, moglibyśmy uprawiać nieskrępowany sex w różnych miejscach i czasem do nas kogoś zapraszać. Piszcie co sądzicie na ten temat.

Gość jesteś załosny
na pewno masz AIDS meska szmato

Gość jesteś załosny
takich powinno sie leczyc, zeby nie łazili po chodnikach i nie zarazali zdrowych ludzi

Gość Megi...
:O

Gość Hey hey
Wspolczuje Ci ale pamietasz o zabezpieczeniu? :O

Zawsze się zabezpieczam i wbrew pozorom nie robię tego z byle kim. Miałem tylko 13 partnerek w życiu.

Gość Hey hey
Ja tez kocham seks ale jestem monogamistka i moge sie kochac 3-4 razy dziennie z moim mezczyzna :) Wiec chyba mozna normalnie z 1 osoba? Idz do seksuologa!!!Bo krzywdzisz siebie i co gorsza kobiety ktore Cie kochaja!

Gość daj spokoj
straszny z ciebie dupek :O idz do lekarza

Staram się być wierny, ale ciągle myślę o innych. Myślałem, że może jakbym się puszczał z moją kobietą razem, to by było ok. Czy ktoś z was uprawiał sex z wymianą partnerów?

تحيي المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه مجلس حقوق الإنسان التابع للأمم المتحدة على تقييمه الموضوعي لأزمة الحرب على لبنان، وإصداره قراراً بإدانة الجرائم الإسرائي ية. وتجدر الإشارة إلى أن هذا القرار يعتبر خطوة هامة لإرساء رؤية حيادية جديدة حول ما يجري بالشرق الأوسط،، ترصد الانتهاك والاعتدا ;ات الإسرائية المتراكم كمشهد واحد متصل، وتفصل في حكمها ما بين الفاعل الحقيقي الذي يقترف العدوان على مدار العقود الماضية و حتى الآن (إسرائيل ، وبين رد فعل يهدف للدفاع عن النفس ضد هذا العدوان ( لبنان ويمارس مقاومة الاحتلال كحق طبيعي لا يقبل الجدل أو المساومة. وفي هذا السياق وتأكيدا على قرار المجلس، ترى المراكز والمنظما العربية الموقعة أدناه أن أي محاولة لتوصيف الاعتداء الإسرائية وحصرها في لقطات منفصلة لا يجمعها المشهد التاريخي الكامل بغرض تخفيف أثرها على المجتمع الدولي والشعوب الغربية إنما هي محاولة مجحفة وغير مقبولة. واليوم تضيف إسرائيل إلى ميراثها الممعن في خرق القوانين هجوما جديدا على دولة لبنان، تحت ر

Gość kapusta
i czego sie czepiacie, facet robi to co lubi i lubi to co robi a wy jak zawsze pluc musicie :o

Gość Hey hey
Nie no ja nie pluje, raczej wspolczuje ale naprawde moglbys isc do lekarza zeby znalezc przyczyne :)

Gość bydziubelka
wiesz ,nie wiem dlaczego ,ale tez tak mam. Kiedy widze faceta nie potrafie sie oprzec aby go uwodzic wzrokiem . Lubie kiedy faceci zwracaja na mnie uwahe ,lubie byc w centrum zainteresowania ,pozatym ciegle mam ochote na sexxxx

Gość Hey hey
Ale dlaczego chcesz zdradzac? Brakuje czegos twojej partnerce, nei zaspokaja Cie???

No właśnie. Tylko plują gnojki niedomyte. Ja jestem czysty i higieniczny. Oczekuję kulturalnych wypowiedzi a debile niedomyte - włóżcie dres i na podwórko.

Gość kapusta
wiekszosc ludzi tak ma, osobiscie uwazam ze to calkiem normalne

Gość Hey hey
bydziubelka --- zdradzasz swojego faceta?

Gość bydziubelka
Jak tak dalej pojdzie to zaczne zdradzac mojego faceta a [przeciez nie chce tego..... a moze chce tylko boje sie do tego przyznac

Bydziubelka, chciałbym być inny, chciałbym mieć rodzinę, ale mi się ciągle rżnąć chce, pojmujesz?

Gość bydziubelka
sama sobie sie dziwie ,poniewaz sex zmoim facetem jest super ,naprawde a mnie brakuje czegos ,szkum,a czegos lecz sama nie wiem po co.......

Gość bydziubelka
pojmuje bo ja tez cioagle mysle o tym ,boje sie ,ze kiedys zaciagne jakigos faceta w ciemnej uliczce i zrobie mu krzywde

Bydziubelka, ubiegłą swoją kobietę niestety zdradziłem i miałem wyrzuty sumienia. Straciłem też przyjaciółki z którymi się przespałem. , Mam inną kobietę. Nie zdradziłem jej. Ale o tym myślę. Wiem że to złe. Rozumiesz mnie???