Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabolo X-men

Jestem Erotomanem.

Polecane posty

Gość kapusta
bo obce i inne jest podniecajace

Moja kobieta jest super - inteligentna i potrafi takie sztuczki robić, że szok, ale obce korci..... Nie jest tipsiarą. Jesteśmy oboje po studiach i mamy chyba dośc wysoki poziom inteligencji. Ale tipsiary czasem mnie podniecają.

Gość bydziubelka
wiem to kusi strasznie,poprostu lubisz sex ,ale lubisz zmieniac partnerki ,lubisz urozmaicac sobie ...... czuje to samo ,wiem jak to jest .Chciam zaznaczyc ,ze tego nie da sie opanowac,bardzo lub ie flirtowac zfacetami ,lubie patrzec jak sie napalaja ,nie wiem sama dlaczego tak jest ....

Gość kapusta
bydziubelka to akurat nie nowosc, kazda kobieta to lubi

Gość bydziubelka
tez nie jestem osoba pokroju tipsiary ,jestem atrakcyjna i podobam sie facetom,lubie czuc sie porzadana ,narazie wystacza mi to ,ale nie wiem co bedzie dalej ,strasznie kusi mnie to aby isc zkims innym do lozka

Bydziubelka i Kapusta, dziękuję, za zrozumienie. Ja muszę odejść od komputera. Ale wrócę jutro rano. Cześc.

Gość bydziubelka
poprostu mam ochote na innego faceta

Gość kapusta
bydziubelka wiekszosc ma ale od mienia a robienia jest spora droga autor nam tu pisze ze to robi a ty ze masz chec a jak pisalam checi ma wiekszosc

Gość marta28l
no jak dla ciebie 13 to nieduzo to bardzo wspolczuje dla mnie jestes juz smieciema nie facetem i nie probuj sobie tlumaczyc swojego oblesnego zachowania tym ze sa inne czasy czy nie wiadomoc o jeszcze wymyslisz

Gość bydziubelka
ja mialam dwoch facetow ,zawsze jakis trwalszy zwiazek

Gość bydziubelka
tez jestetem przed trzydziestaka ,nie chodzi o ilosc facetow,kiedys starczalo mi to co mam ,terazam ochote na innego..!!!

Gość taka sobie żona
współczuję twojej dziewczynie, mam nadzieję, że szybko cię kopnie w dupsko

Gość kapusta
hehe zono a myslisz, ze twoj maz inny jest

Hej, hej, luźne związki zdarzały mi się jak byłem wolny sexik. W większości próbowałem jednak czegoś trwalszego i próbowałem być wierny. Tylko jedną osobe zdradziłem

Czy też uważacie że jestem śmieciem jak autor topiku??

Gość wściekła macica
szczerze powiem..szkoda mi Cie i szkoda mi tych kobiet, które krzywdzisz

Gość rany znowu u rżnięciu
:o

I żałuję zdrady. P.S. Dirisha, ty tutaj? Zaczerwieniłem się.

Na innym temacie to na mnie jadą, że bronię gościa, który ma żonę prostę i się z tym pogodził. To jego życie. Ale tutaj? Facet ma prawo kapucyna trzepać, ale jak już kogoś krzywdzi, to jestem pprzeciw. Może tu dirisha stanie ze mną po jednej stronie pola walki?

nie znasz dnia ani godziny...;) Dla mnie to pod lekarza podchodzi. Psychologa. Choć jakbym miała wybierać to przychylam się do Twojego zdania. Aczkolwiek to nie rozwiąże problemu, więc tak źle i tak niedobrze... Dobra... jak rasowy moher idę pogadać z Szefem;) Może wieczorkiem będę. Pozdrawiam

Dirisha. A, jakoś polubiłem Cię i aż się zawstydziłem, że zobaczyłaś moje przyznanie się do grzeszku. (kto się czubi, ten sie lubi)

Ja też będę spadał. Pozdrów swojego Szefa ode mnie jak go bedziesz widzieć. Ja biorę psiaka i jadę do weterynarza. Pa.

Gość Prawie Świety
hej, czemu robicie takie palenie czarownic..????????????? facet pisze jaki jest i tyle..przcierz nie morduje ludzi.

Jeszcze raz do Dirisha: Sprawdzam jak się mają sprawy na forum i wpadłem na to, że sama siebie nazwałaś z przymrużeniem oka \"moherkiem\", a na mnie się strasznie obrażałaś na innym forum. Ja przecież też tak pisałem. Owszem, złośliwie, ale trochę z przymrużeniem oka. Jescze Cię \"nawrócę\", ha, ha, zobaczysz. Pa

Mnie jak się zdarzyło trochę zdradzić byłą dziewczynę, to potem miałem wyrzuty sumienia. Wierzyłem jej, i do dziś uważam,że była w stosunku do mnie w porządku. Więc uważaj. Uciekam stąd. Pa.