Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgh

59 kilo przy wzroscie 169 cm czy to malo????

Polecane posty

Gość ghghgh

Dużo ! :) Ja waże 55kg przy 170/171cm i sie odchudzam :) Idealna waga dla mnie to maximum 50kg :)

Gość eeeew
duoz. powinnas wazyc 53kg.

Gość dziewczynt przestancie byc
takie! moim zdaniem Twoja waga jest dobra, wszystko zalezy od budowy ciala

Gość nie mało to ok
jeśli się dobrze tak czujesz:)

Gość dziewczyny przestancie byc
a ja waze 3kg przy wzroscie 180 to duzoooooo??? beznadziejne jestescie

Hejka ! Uważam że todealna waga do tego wzrostu . Biorąc pod uwagę dzisiejsze trendy to pewnie właściwabyłaby 45 zgroza . Jestem podobnych rozmiarów jak Ty i mam o kilogram mniej i rozmiar 38 ciuchów. Rok temu odchudziłam sie do 50 wygladałam okropnie mój chłopak myślał że strasze !:( Tak sie starałam odchudzić ze przestałam jeść ...A to był już problem ! Miałam kłopoty z przyswajaniem pokarmu . Jak sie człek odchudza to i cycki maleją i wogóle ....:) Uważam że Twoje proporcje są Ok . Dbaj tylko o to aby nie przytyć !! Pozdrawiam !

Hejka ! Uważam że to idealna waga do tego wzrostu . Biorąc pod uwagę dzisiejsze trendy to pewnie właściwa byłaby 45 kg zgroza . Jestem podobnych rozmiarów jak Ty i mam o kilogram mniej i rozmiar 38 ciuchów. Rok temu odchudziłam sie do 50 wygladałam okropnie mój chłopak myślał że strasze !:( Tak sie starałam odchudzić ze przestałam jeść ...A to był już problem ! Miałam kłopoty z przyswajaniem pokarmu . Jak sie człek odchudza to i cycki maleją i wogóle ....:) Uważam że Twoje proporcje są Ok . Dbaj tylko o to aby nie przytyć !! Pozdrawiam !

Gość ale pieprzz
wg mnie za chuda jest laska na bank .. podaj swe wymiary autorko to wtedy zobaczy czy jestes chuda czy normalna;)

Gość hjhjhjh
chudzina z ciebie

Gość no macie te wymiary moje.
zmierzylam przed chwila pozyczonym metrem od ciotki:) biust 92 cm biodra :92 cm talia:73 cm udo:52 cm (najszersze miejsce) łydka :35,5 cm (najszersze miejsce)

Gość Marlennaaaaa
Malo ...z 1kg musisz przytyc jeszcze!!!!

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
moim zdaniem waga idealna do tego wzrostum naprawde super. ja waze przy tym wzroscie 50 i jestem strasznie chuda. chciałabym mieć taką wage. gratuluje masz na pewno ładne ciałko. tylko tak odrobinkę mniej w talii to byłabys idealna. papatki

Gość no macie te wymiary moje.
no dzieki za pocieszenie ale i tak jestem szkieletor straszny widzialas jakie mam udo i łydke najszersze miejsce:(załamka normalnie:(takze waga wiele nie mowi ale wymiary tak:(

Gość nie osmieszaj się
do szkieletora to jest ci bardzo, bardzo daleko

Gość oj oj oj
nie szkoda Ci zycia na to mierzenie, wazenie, liczenie???

Gość bez_przesady
ja mam łydke 32 a udo 41 więc do szkieletora to ci sporo brakuje poza tym masz bardzo małe wcięcie w talii - 73cm to dużo na talię

Gość oj oj oj
teraz sie beda przechwalac ktora ile ma w udzie, ile w cycku... rany ale jestescie puste, facetow to Wy chyba nie macie

Gość oj oj oj
dziewczyny skonczcie z ta mania liczenia! ja tez lubie byc szczupla ale w zyciu by mi nie przyszlo mierzyc sobie "udo w najszerszym miejscu"!!!! nie mam tez wagi w domu i zyje! polecam wiecej ruchu- spacery, basen, silownia, rower nabierzcie dystansu do tych Waszych centymetrow i czujcie sie dobrze w swoim ciele! pozdrawiam

Gość ja tez mam 170cm
i waze prawie 100kilo, to duzo:)?

Gość no lol
ja ważę 56 kg przy wzroście 157 cm i wcale nie czuje się gruba, mam trochę nadmiaru ciałka na udach i w biodrach ale wyglądam ok, koledzy cały czas mi powtarzają ze mam super tyłek. a zgodnie z Waszymi wymogami powinnam ważyć 40 kg :/