Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opuszczona przez przyjaciela

Czy zostawil was kiedys przyjaciel?

Polecane posty

To prawda kiedy sie mowi ze " przyjaciol poznaje sie w biedzie", albo jezeli "przyjaciel" Cie zostawi to znaczy ze nie byl twoim przyjacielem:( ja mialam przyjacieolke( tak mi sie wydawalo) przez 3 lata... duzo spedzalysmy ze soba czasu...widywalysmy sie prawie codziennie.. pomagalysmy sobie, wiele razem przeszlysmy... a ona znalazla sbie lepszy autorytet i teraz jest na samamy dnie:( czasem mysle sobie ze dobrze jej tak, mam w sobie zlosc ale w glebi duszy to az mi jest jej szkoda bo wpadla sama w takie bagno..

Gość moja kiedys
przyjaciółeczka ,na imprezie dostawiła sie do mojego chłopaka.oczywioscie chłopak tez nie bez winy no ale ona moja przyjaciółka była,,,

Gość eeeeeeeee.....
??????? z tego co piszesz to ty ją zostawiasz teraz a nie ona ciebie

Nie rawda.. to ona sama odsunela sie ode mnie. znalazla sobie lepsza przyjaciolke, z ktorej zrobila dno!! pije, cpa... probowlaam z nia rozmawiac kilka rzy. ale ona nie chciala mi nic konkretnego powiedziec. czulam ze sie narzucam . Tak jakby chciala powiedziec: "odpie** to moja sprawa!" wiec dalam jej spokoj. Oczywiscie zgonila potem wszystko namnie ze to ja ja zostawilam, ale wszyscy wiedza ktorzy byli w moim otoczeniu ze to ona zostawila... Teraz z nie checia mowi mi czesc... Bolalo mnie to ze tak sie stalo ale teraz widze ze przez ta sytuacje sa tez pozytywne strony:) mam lepszy kontakt z ludzmi. Ale szkoda mi jej bo jest w klasie maturlnej i nie wiem czy zda :/ Tak strasznie poszla na dno:(