Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RPA

Dlaczego Polacy nosza czerwone buty?

Polecane posty

Gość RPA

Czy ktos mi moze odpwoiedziec, dlaczego? Przeciez to wyglada tak wiesniacko.... totalne bezguscie i ludzie sie z nas smieja....

Gość balbinka28
A dziewczyny biale z czubkami hihihiiiii No wlasnie dlaczego?

Gość balbinka28
I katanki,plecaczki i wlosy w paski hmmmmm????????

Gość zoseka
bo chca zrobic wioske z miasta,zeby czuli sie jak w domu ;-D

Gość ze cooooooooo
wlosy w paski? co to znaczy?

Gość balbinka28
Te katanki i buty biale i wywiniete nogawki to znak rozpoznawczy POLKI (podobno)

Gość pierwsze slysze

Gość a ja slyszlaam
ze znak rozpoznawczy polski to to z,e majtek nie nosi,zeby bylo szybciej....

Gość balbinka28
To znaczy pasemka domowe :) robione przez kolezanke pseudo-fryzjerke.Zwane tutaj PASKAMI:) Widzialyscie angielki w paskach?Bo ja nigdy.Jak maja pasemka to super ufarbowane zadbane blyszcace i dobrze obciete.

Gość jassssne
i jeszcze grube dupy maja od chipsow i frytek-takie zadbane sa :P

Gość jassssne
ale cola zawsze do tego light musi byc-obowiazkowo :D

Gość balbinka28
jasssne grube to te angielki cansilowe w swoich rozowych dresikach i wielkich kolczykach ktore nie pracuja tylko bujaja cale dnie po sklepach ze swoimi dziecmi i papierosem w zebach.Ja mowie o tych normalnych co w tygodniu pracuja w biurach chodza w garniturkach a widujesz je dopiero w nocnych clubach albo w niedziele przez szybe u fryzjera lub kosmetyczki.Sa zadbane super modnie ubrane i ladne!

Gość o szlak
to ja takich nie widziolom

Gość larissa
hehe no i jeszcze znakiem rozpoznawczym Polki sportowe ubrania noszone non stop czy to do pfracy czy w weekend Nie wiem czy to jakies obnoszenie sie ze w koncu stac je na cos Nike czy Reeboka? :D

Gość RPA
jeb ty pewnie sama nosiz czerwone buty i ubierasz dresy--- prawda w oczy kole? Nie to ,ze nie uwazamy sie za Polskia,ale faktem jest ,ze wiekszosc naszych rodakow ubiera sie tandetnie , wiec czemu o tym nie porozmawiac... w koncu jestemsy z tego samego kraju wiec ,moze dojdziemy do tego dlaczego tak jest,bo ja np. nie mam zamaiaru gadac o Hiszpanach, boani w hiszpanii nie bylam,ani zadnego Hiszpana nie znam,ani nawet nie umiem mowic po hiszpansku.... nie to po polsku....

Gość krucha z cukrem
RPA - nie oceniaj, to nie bedziesz oceniana- prawda stara jak swiat. jesli dobrze sie czuja w dresach i czerwonych/bialych/rozowych butach to niech sobie chodza tak ubrane - kim ty jestes, zeby wyzywac takich ludzi od wiesniakow? o ile wiem, nie ma NAKAZU ubierania bialych kozaczkow i dzinsow z dzetami i cyrkoniami, jesli nie chcesz, to ich nie zakladasz - az tak bardzo to odkrywcze?

Gość helphelphelp
a ja nigdy niw widziałam w Polsce nikogo w czerwonych butach :-o A podobałoby mi się.

Gość RPA
a niby dlaczego nie moge oceniac, i wyrazicc swojej opinii? Czy to podcchodzi pod criminal offence? ;-) niestety patrze na tych wszystkich moich polskich braci ,no i wstyd sie przyznac,bo w sumie to pelno tutaj alkoholikow,uzywajacych slow k*** jako pzrecinka, nie potrafiacych znalezc jakiejs dobrej pracy,mieszkajcych po 6 osob w 1 bedroom flat, zywiacycch sie jedzeniem w saszetkach TESCO, a dziewczyny sie puszczaja gdzie ,kiedy i z kim tylko moga...... UWAGA! mowie tylko o wiekszosci Polakow,ktorych spotkalam ...

Gość no i kur*wa
a co jest wg ciebie gustowne? czerwone buty sa fajne jesli so dobrane do stroju, ja sama takich nie mam ale gdyby mnie bylo stac na buty we wszystkich kolorach to czerwone tez bym miala moim zdaniem czerwone buty fajne jeansy i top oryginalny stroj a nie wszsytko na jedno kopyto

Gość RPA
no i ku*wa od razu wiadomo,ze z POlski jestes.

Gość no i kur*wa
no oczywiscie ze jestem i kupuje jedzenie w tesco

Gość no i kur*wa
ale moze odpowiesz na pytanie?

Gość RPA
ja nie mam nic pzreciwko jedzeniu z TESCO, tylko po prostu niektorzy to sie zgaldzaja na smierc ik upuje te saszetki,zeby bylo taniej..... ludzie,pztreciez trzeba jakos zyc......

Gość no i kur*wa
jezeli bede za granica to sepcjalnie na ta okazje kupie sobie czerwone buty, zeby wszyscy o tym wiedzieli

Gość zoseka
a gowno parwda z tymi saszetkami z tesco.... bo kupuja je w NETTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-D

Gość RPA
no i ku*wa-noto super... wspolczuje z glebi serca ....

Gość no i kur*wa
wspolczuj sobie bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie oceniam ludzi po kolorze butow,

Gość To nazywa się fachowo
Heh, no nie wierzę, BUTY wyznacznikiem narodowości człowieka? Dobre :D Przecież wszędzie znajdą się ludzi, którzy kupią sobie czerwone zielone lub jakieś inne buty, co ma do tego narodowość?

Gość krucha z cukrem
no nie wiem RPA... wyrazanie swojej opinii a ocenianie to dwie zupełnie różne rzeczy. szczerze mówiąc bardziej niż różowe kozaczki rażą mnie i śmieszą ludzie, którzy namiętnie wtrącają do rozmowy angielskie slowa, byle tylko pokazać swoją "światowość", "obycie" i "znajomość języków obcych" :O zapomniało się już polskiego? to jest własnie znak rozpoznawczy pożal się boże "polaczków" na emigracji, którzy nie potrafią pracować za złotówki, ale biegając ze szmatą w podrzędnym pub'ie czują się lepsi niż wszyscy pozostali...:)

Gość oooooooooooooo
Ale o jakie czerwone buty chodzi?? kozaki, sportowe, sandałki?? Kurna mac ja mam brazowe o matko nie utorzsamiam sie z krajem, ty RPA powiedz mi jakie to buty bo jade dzisiaj do miasta to sobie specjalnie czerwone kupie i mezowi i synowi tez, a co niech wszyscy wiedza ze jestesmy z Polski...o matko juz dawno nie slyszalam takiego bzdetu....