Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia z Opola

Pytanie do odchudzajacych sie!!

Polecane posty

Gość Kasia z Opola

Dziewczyny napiszcie mi co jesc aby schudnac?? planuje diete 1200 kalorii ale chcialabym abyscie wypisaly rzeczy ktore mozna jesc podczas tej diety i takie w miare ktore mozna przelknac;) Czego nie wolno jesc to wiem(smazone, biale pieczywo produkty amczne fast foody SLODYCZE) natomiast napsizcie co jecie dzieki czemu chudniecie:) Pozdrawiam Kasia

Gość kasia z opola
nikt nie napisze:(??

Gość AndziaG
Zajrzyj na www.dietetycznyswiat.pl

Czesc!!!Wiesz co??Jesli planujesz dietke 1200 kalorii a nie byloby przeszkoda dla Ciebie przygotowywanie posilkow wedlug ustalonego jadllospisu to moze zajrzyj sobie do mnie na topic....taki Dieta czterech por roku ..Wrocilam juz kolejny raz do tej dietki,bo nie jest ciezka,nie gloduje sie na niej a jest skuteczna....Dlatego zawsze kiedy jakies kilogramki nadprogramowe mi sie wkradna stosuje ta dietke....Zapraszm serdecznie.....Jesli natomiast wolisz byc na dietce i posilki szykowac wedlug wlasnego uznania to moge Ci poradzic,w granicach moich mozliwosci co moze korzystnie wplynac na organizm i ulatwic zamiast zaburzyc odchudzanie :-)

Gość Miotła.
Co jem- warzywa w tym straczkowe drob, ryby, jaja, nabiał owoce orzechy oliwe suszone owoce tez pestki ciemny ryz, makaron ryzowy i kasze ciemne pieczywo z rana galaretke- ze wzgledu na max wazny kolagen sezamki jem chyba tyle 1200-1400 dziennie

Gość joolik
zrezygnuj z kolacji radykalnie, ze słodyczy, z dojadania , intensywny spacer przez ok 1 godz. ja tak schudłam 10 kg w ciągu 6 m-cy , ale najważniejsze jest nastawienie psychiczne

Gość Miotła.
Nigdy nie rezygnuj z kolacji Ja schudlam 12 kg w 2,5 ms Jedzac kolacje, wiec nie sluchaj kolezanki, jedz min 3 posilki dziennie !!!

Gość joolik
nie stosuj żadnych diet bo i tak cały guzik ci dadzą wraca efekt jojo testowałam wiele i niestety to co ci napisałam dało efekt może nie od razu ale dziś jestem zadowolona. Przez trzy miesiące waga nie ruszyła ani centa ale później poleciała w dół

Gość joolik
chudnięcie w tak krótkim czasie jest niewskazane wraca jak bumerang

Gość Miotła.
Nie chudlam szybko, bo 1 kg z hakiem na tydzien, czyli bezpiecznie Nie glodowalam, cwiczylam duzo i chodzilam, jadlam zdrowo, glodna nie chodze, nic nie wrocilo, a waga stracona juz dawno, Ja nawet dalej chudne, z tym ze nie 1 kg tyg a 1 kg/ ms Musze jesc wiecej bo bede spadac, a zjadam od 1200-1400 do 1500-1800 kcal, zalezy od dnia, jednak przewaznie jest to 1200- 1400 kcal na dzien i sport to juz norma, zeby nie napisac pasja, bo zakochalam sie teraz w tancu

Gość Miotła.
Spadac do pewnego momentu, oczywsicie Bo przeciez nie spade do 30 kg na takiej diecie