Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenis

Z czerni na platynowy blond??

Polecane posty

Gość wenis

Mam czarne włosy, farbowane i chciałabym zmienić kolor. Tzn nie całkiem zmienić kolor tylko zrobić balleyage z platynowym blondem. Czy taka zmiana jest możliwa?? Byłam 2 miesiace temu u fryzjera i odradził mi to, bo powiedział, że nie wyjdzie mi taki ładny blond tylko złoty odcień, czyli po prostu mówiąc pasemka będą żółte. No i zrezygnowałam. Ale następnego dnia rozmawiałam ze znajomą, która miała włosy pomalowane na ciemny brąz, prawie czarne a wyszły jej piękne pasemka platynowego blondu. I teraz juz sama nie wiem. czy to może zależy od włosów czy jak??

Gość wenis
A ja ciągle czekam na odpowiedź :) :p

Ja z rudych zmieniałam na blond.Czeka cię zdejmowanie koloru,czyli straszna chemia.Jeśli masz włosy w złym stanie to daj sobie spokój!!

Gość ja tak ostatnio miałam
z ciemnego brązu na platynowy blond Najpierw rozjaśnianie i co faktycznie wychodzi kolor taki zółty a później farba platynowy blond i wyszło super:)

Gość wenis
No i właśnie, występuje tu problem stanu włosów. Niestety mam włosy bardzo cienkie i to z własnej winy (suszarki, prostownice, częste farbowanie) no i mam teraz. Tak więc chyba dam sobie spokój z ty rozjaśnianiem, niechcę mieć przecież włosów jak pudel. A szkoda bo marzą mi się blond pasma na moich włoskach :(

Gość jesli mieszkasz w szczecinie
to moge ci polecic super fryzjerke która zrobi ci takie pasemka. byłam aukrat u niej jak jedna czarnula robiła sboie pasemka i wyszły jej super jasniutkie - platynka. potem była u niej moja kumpela i tez sobie robiła takie pasemka - wiec mozna, tylko trzeba trafic w dobre rece.

Gość wenis
Niestety nie mieszkam w Szczecinie a szkoda :(

Gość tylko niestety później
będą Ci wypadały te rozjaśnione włosy.