Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa23

kto kocha sie podczas okresu?

Polecane posty

Gość magazynier
ciekawska - a wiesz jak to jest na rodeo...?

Gość magazynier
na rodeo, to tak jak na jezdzca, ale kiedy juz jest w tobie, mowisz mu ze masz AIDS... i starasz sie jak najdluzej utrzymac...:)

dla mnie debilne jest nie zabezpieczac sie albo kochac w czasie okresu, mazac sie w krwi. Badz tak dobra i nie oceniaj mnie ani tego, co robie. Sugerujesz, ze jestes otwarta i \"zajarana\" seksem, wiec wypadaloby wykazac troche tolerancji. Elementarne spawy, a musze je starszemu pokoleniu tlumaczyc?

Gość gość
Raz kochalam sie z tamponem w srodku......i to byl ostatni raz. Taj jak Ciekawska pisze, musialam nurkowac po lokiec w poszukiwaniu sznurka:o Osobisice nie polecem!a seks w czasie okresu owszem, ale tylko w 5-6 dniu...nie lubie wisdku krwi:D

a rób co chcesz dla mnie to beczka śmiechu:D a nie lepiej ręcznik pod pupę podłożyć-dobra juz sie nie odzywam;) nie zabezpieczam się bo nie musze ;) magazynier AIDS mi nie grozi nie martw sie:D

Gość gość
LOLa Lu-->ja sie nie dziwie sie wcale:D Jest to w kazym razie wykonalne, aczkolwiek ja juz tego nie powtorze....wiesz, nurkowalam przez pol godziny cala zlana potem:o W zyciu nie myslalam, ze zdolam sobie wlozyc 3 palce i kciuk do pochwy:D

Gość magazynier
ciekawska, tu nie chodzi o mienie AIDS, ale o powiadomienie...:)

pozdro, mozna ewentualnie poprosic partnera, jesli ma sie bliskie relacje, a on sie nie boi :)

fuck!!! a moja lady nie zgadza sie na seks w trakcie okresu :( raz juz udało mi sie ją namówic i nie udało sie :( było tak cholernie sucho w pochwie ze szok!! ale to pewnie przez ten jebany tampon !!! ech... wkoncu przez te kilka dni mozna pogadac po francusku lub zabawić sie na hiszpana :D

Gość *Merigold*
ja nie mam ochoty kochać się z moim facetem podczas okresu, ale kiedyś on już wytrzymać nie mógł i błagał mnie niemal na kolanach :D że podłożymy ręcznik, że jemu to nie przeszkadza itp ale nie chciałam się zgodzić i w końcu, już sama nie wiem jak do tego doszło że próbowaliśmy się kochać z tamponem w środku ... ale nie wyszło, za cholere nie chciało wyjść (albo wejść raczej :D )i biedactwo musiało pocierpieć jeszcze dwa dni ;)

ja tez sobie z tamponem nie wyobrazam. no, moze wyobrazam, ale osobiscie wole nie stosowac :D a zastanawiam sie z czego to wynika ze jedni faceci blagaja by im pozwolic w trakcie okresu a inni nie chca nawet o tym slyszec. Osobiscie zawsze trafialam na tych pierwszych ale mam kolege ktory swego czasu spotykal sie z moja przyjaciolka i ona caly czas narzekala ze on nie chce jak ona ma okres.. nawet jak to juz koncowka byla. spotkaliscie juz i takie przypadki? z czego to wynika? tamten jest zydem, czyzby o to chodzilo :O

Sex w czasie miesiaczki jest wspanialy dla obojga, tylko nie moge pojac jak mozna sie kochac z tampoem to jest smieszne, mysle ze ta lub te osoby mja nie rowno pod sufitem, dla pary ktora jest razem i sie kochaja to wedlu mnie nie wazne jest to czy kochaja sie w czasie miesiazki czy tez nie, jesli kogos interesje dlaczego uwazamy ze sex jest dla nas wspanialy w czasie miesiaczki chetnie napisze czekam na pytania POZDRAWIAM

figo fago co kłamiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na innym temacie pisałeś , że \"a raz po ostrym bzykaniu to poczułem az posmak krwi... to dopiero było straszne!!! pierwszy raz w trakcie przerwałem bo nie mogłem sie przełamac \" :P :P :P

no moja dziewczyna nie chce sie zgodzic bo ją to brzydzi i w ogole ma wstęt! mi by to zupełnie nie przeszkadzało! mogłbym byc upaprany we krwi, mowie jej o tym zeby sie tym nie stresowała, ze mozemy sie kochać po ciemku by nawet nie ogladac jak to paskudnie wygląda... mimo to nie chce sie przełamac :( ale cóż... przestałem nalegac! jak widzi ze cierpie to zaspokoi mnie w inny sposób :D

do zapach orientu! poczułem posmak krwi (tak sobie kombinuje) bo widocznie scianki pochwy były tak podraznione ze delikatnie gdzies coś.... ale wtedy to był max hardcor! chyba z 6 razy w tym pierwszy to poł godziny!

przeciez az taki najarany (zboczony) nie jestem by strzelac minete w trakcie okresu! :) nie wiem skad sie ten posmak wział! mysle ze nawet gdybym użył najpiekniejszych słow to i tak nie przekonam ukochanej na seks podczas miesiączki dobra! ide spac! nara

Sara- no mnie tez nie przekonuje pomysl z seksem z tamponem w srodku. jako przedluzenie? zreszta nawet w te pierwsze dni nie leci ze mnie tak ze trzeba wiadro podstawiac wiec jakos dajemy rade bez \"przedluzacza\"

Gość sexxx
z tamponem ? co? napalony dziewieciolatek ? :O:O:O:O

Gość bo z tamponem

Gość bo z tamponem
to jakas głupota

Gość bo z tamponem
z tymi tamponami to jakaś małolata wymyśliła-przecież można sobie krzywdę zrobić-a jak ludzie sie kochają to sie siebie nie brzydzą

parę razy się zdarzyło, ale to wcale fajne nie jest:( jak już to palcami coś tam majstrował jak miałam tampona, ale się tak nasuzkaliśmy potem sznurka, że mówię - nigdy więcej:)

Gość co to w ogóle za pomysł
to jest jakies chore

Gość aniaaa23
mu tego nigdy nie planujemy.... bo kochanie sie z tamponem zbyt bezpieczne nie jest, ale zawsze jakos tak wychodzi ze przynajmniej raz podczas okresu nie potrafimy sie powstrzymac .. no coz stad moje pytanie czy inni tez tak maja

w 4, 5 dniu sie kochamy i jest spoko.Czasami sie nam zdarza nawet w tych pierwszych....jedak z tamponem nie próbowalam nigdy