Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z nalogiem

zucilam palenie w czasie ciazy

Polecane posty

Gość z nalogiem

dziewczyny okolo poltora miesiaca temu zucialam papierosy tam mi pani ginekolog powiedziala ze mam natychmaist je zucic gdy tylko stwierdzila u mnie ciaze od tej pory strasznie zle sie czuje niby nie palilam duzo ok 15 fajek ale teraz kiedy to sa dopieo pierwsze miesiace ciazy jem jak opetana szybko sie denerwuje chodza non stop zla i wogole zamias siegac po papierosa jem orzeszki pestki jestem 3 miesiacu ajuz przytylam 7 kg nie wiem czy przypadkiem nie bedzie to wieksze zagrozenie niz palenie papierosow co w o tym sadzicie

Gość nie pal
nie pal i ciesz sie z kazdego dnia w ktorym nie zapalisz papierosa. jest tu tez gdzies topik w ktorym dziewczyny sie motywuja

Gość dupa blada.............
nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jak sądzisz, że te pare kilo które ci przybedzie w ciąży bardziej zaszkodzą dziecku niż palenie fajek-jestes w dużym błędzie. nie wierze, że coś takiego byłas zdolna wymyslić........

Gość z nalogiem
nie pare kilo mi zasszkodzi ale moje czeste zmienne nastroje czesto sie denerwuje z byle powodu i poprostu mam ochote zapalic a wiedzadz ze nie moge to mnie wogole doprowadza do zloscii zreszta jak zadzuzo sie przytyje to tez nie zdrowe dla dziecka

Gość nie pal
wszystko zalezy od nastawienia. jak sobie powiesz, ze ci nie wolno palic, to wiadomo jestes zla. ale jak sobie powiesz "nie chce palic" to bedzie latwiej. powodzenia

Gość z nalogiem
nie wiem czy jestescie odsobami palacymi zdaje mi sie ze nie palilam 6 lat wdzien wdzien a teraz tak nagle nie moge kocham moje dziecko i chce dla niego jak najlepiej moj partner tez mnie wspiera ale moze by byloi mi latwiej jakby na ten czas tez zucil fakt nie pali przy mnie ale czuje od niego papierosy widze jak idzie na balkon i stoi i pali dopierow wtedy staje sie nieznosna a to dopiero pocztek

Gość z nalogiem
wiecie chyba jestem glupia i poprostu chce uslyszec tak mozesz palic

Gość ale pytanie
a mi pani ginekolog pzrzy ciazy powiedziala ze takie odstaweinie odrazu zle wplywa na dziecko mama sie stresuje i dziecko tez kazala ograniczyc a potem palic 1-2 dzienie jesli musze a niz zucac odrazu

Gość malutka 18
a moja mama jak byla ze mna w ciazy kopcila jak stara lokomotywa.. i jestem zdrowa ( chyba :D ;D ;D; D) moze mi troszke na glowke poszlo.. ale jakos zyje.. jej lekarz tez mowil ze nie ma rzucać tak odrazu fajek skoro byla nalogiem.. palila umiarkowanie.. nie paczki dziennie ale tak ok 10