Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszej opinii

Co się dzieje z facetami ?

Polecane posty

Gość łoo rany
jak nie znałeś w ogóle dziewczyny, to sie w ogóle nie powinieneś tym przejąć! O! jeszcze bardziej się dziwię. Jakby cie znajoma odrzuciła i cię wyśmiała to bysmy mogli pogadac! Pwoiedziałam facetowi, że mi na nim zależy, a on mnie powtem palcem wskazywał razem ze swoim kolegą i śmiali się ukradkiem. Był to bardzo dobry kolega - nie spodziewałam się tego. Pies z nim...

mortiferku ja jednak zauwazylam uogolnienie.. kobiety zazwyczaj reaguja usmiecham na komplement no chyba ze jest chamski badz wulgarny to trudno zeby sprawil przyjemnosc..kolejne uogolnie drogi rozmowco to sposob w jaki mozna nas poderwac..hmm nie uwazam zeby jakas kobieta \"poleciala\" na tego typu teksty :p :)

No cóż kalinaaa. Mniemasz iż świat wyglada twoimi oczyma. Mylne pojęcie chmurko pojednania miłości z wdziekiem.

Gość Mayyya
żeby tylko zrozumiały co chesz im powiedzieć :D

alez tak troszeczke jest ze swiat jest taki jakim go widzimy :p a tak powaznie to wiem ze bywaja rozni ludzie ale z wlasnych obserwacji widze ze nie jest tak jak mowisz..kobiety nadal marza o rycerzach, kwiatach i kolacji przy swiecach no i przede wszystkim chca byc komlementowane..i to jest ta wiekszosc-musisz uwierzyc mi na slowo :) chmurko pojednania milości z wdziekiem..trzeba przyznac komplementy potrafisz mowic :) bardzo mile z reszta :)

Gość Mądry Roman
Kalina Uczucia to zupełnie inna para kaloszy, tu łatwo o zniechęcenie bo obrywa się po najwrażliwszej części ...duszy..... Bo czy jest coś gorszego ,niż to że osoba którą kochamy ma nas za jakiś odpad , śmiecia? ( bo tak się wtedy człowiek czuje)

Gość lucky strike.....
czasami brak czasu na poważny związek:O qrwa co nie wejdę na forum to mi nicka zahasłują;)

Gość masz roszczeniową postawę

Gość nigdy bie będę spotykał się
z dziewczyną. Nie jestem atrakcyjny a do tego jestem chronicznie nieśmiały... i dobrze mi z tym :D