Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mendita

Kobietki odpowiedzcie mi na pytanie prosze.........

Polecane posty

Gość mendita

jezeli jestem dziewica i malam kontakt z przedwytryskiem to moge zajsc w ciaze?

Gość nie nie nie

Gość ...cos
ty, dziewice nie zachodza w ciaze! skad ci to przyszlo do glowy! ;-b

ile ty masz lat dziewczyno?dziewica nie dziewica zawsze jest mozliwosc zajscia w ciaze idziesz do apteki kupujesz test i masz problem z glowy

jezeli uprawialas sex to powiedz mi jak kurwa mozesz byc dziewica? :P

Gość kuszfa
co to jest przedwytrysk?

z tego co sie orientuje to mozliwe ze chodzi o sluz ktory wydostaje sie przed wytryskiem ale laska uprawiala sex i dalej jest dziewica kurwa nie moge hahahahaha

Gość mendita
aisha19 mam nadzieje ze "k*** to nie bylo skierowane do mnie".......... czy ja napisalam debilko ze sie z nim kochalam?!!! napisalam ze mialam kontakt z przedwytryskiem!!!

Gość łomatko a co to jest
ten przedwytrysk?? Tyle lat na świecie żyję, od tylu dziewicą nie jestem, a o przedwytrysku pierwszy raz słyszę...

Gość no to istny szok
ja też poproszę o wytłumaczenie terminu "przedwytrysk". W życiu nie słyszałam o czymś takim a seks to dla mnie nie pierwszyzna :O Nowa terminologia weszła czy co?!

Gość mendita
czytalam o tym ze sluz ktoryjest przedwytryskiem jest tez nazywany potocznie przedwytrysk:D

ewentualnie bawila sie z chlopakiem palcami a on dotknal penisa jak mial sluz i znowu wsadzil do dziurki dziewczyno jak sie robi takie rzeczy to sie mysli

oj niektóre dziewczyny .... widzę że ktoś Was musi uświadomić . Śluz wydzielany przez mężczyzn. Kontakt penis - pochwa ( nawet wejście do pochwy ) w takim momencie może prowadzić do zapłodnienia , pod warunkiem że w tym lub następnym dniu wystąpi u Ciebie jajeczkowanie . coś jeszcze ?

urwało mi część zdania ..... śluz wydzielany przez mężczyzn w fazie wysokiego podniecenia zawiera plemniki

debilka to jestes ty nie masz sie czym bawic tylko palcami?napisz do brawo o tej historii z przedwytryskiem tam napewno ci pomoga :)

byla bys slawna nie slyszalam jeszcze o dziewczynie ktora zaszla w ciaze od palca byla bys pierwsza.spadam bo nie moge czytac jakie ty glupoty walisz mendita.a ta ksywa pewnie od tego ze menda jestes nara

Gość antoinette45
do aisha_19 niektóre kobiety mają błonę dziewiczą szczątkową czasem pierścieniową i nie zawsze ją tracą za pierwszym razem. niepełne wejście członka nawet u normalnej nie musi się skończyć przerwaniem błony, a jak mu poleci nawet kropelka to nie ma żadnej pewności. Wszystko zależy od witalności plemników i gotowości jajeczek. Znam 4 przypadki żyjących 20parolatków którzy wg wiedzy medycznej nie powinni się począć. Pogadaj z ginekologiem a dowiesz się,że nawet podwiązanie ( przecięcie plemnikowodów i połączenie końcówek luźną nicią) nie daje absolutnej 100%gwarancji. Przynajmniej tak twierdzą holenderscy ginekolodzy, a tam panowie po 3 dziecku podwiązują się za darmo , na ubezpieczalnię. do Mendita zrób 2 testy ciążowe (polski i niemiecki w zbliżonej cenie ok 12zl) drugi po minimum 3 dniach i się uspokój. może,to nie znaczy musi. Tyle kobiet ciężko pracuje nad zajściem i nic...ona zdolna ,jego plemniki bojowe a dziecka nie ma.

Gość kankan
Wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem, zauwazylismy ze gumka sie zsunela i zostala w srodku on jednak nie doszedl do wytrysku i mialam w tym dniu dni nieplodne. Czy jest mozliwosc ze moge zajsc w ciaze? czy jest cos takiego jak przedwytrysk? Czy test ciazowy bedzie wiarygodny po tak krotkim czasie? prosze pomozcie!!!!!11

ojaxcie nie wierze! Wy sie biologii uczycie dziewczyny? Bawic sie zachiewa a wiedza zerowa! Test ciazowy jest wiarygodny po tygodniu od stosunku z tego co mi wiadomo i najlepiej go zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki:/

Gość Magdensy
Ale jazda... Przecież od zostania prezerwatywy w srodku sie nie zachodzi w ciaze! bo wszystko jest w gumce! mof facet mial wytrys i zostala mu gumka a w ciazy nie jestem raczej ;] spokojnie

Gość __Jacek__
Sorki dziewczyny trafiłem tu przez przypadek i wcale nie miałem zamiaru pisać ale jak poczytałem ten wątek to nie wytrzymałem bo pomyślałem, że albo to prowokacja jakaś albo zamiast na biologię to niektóre z Was na religię chodziły bo ksiądz był przystojniejszy... To proste, że dziewczyna jak ma dni płodne to MOŻE zajść w ciążę! Za sprawą słynnego "przedwytrysku" również, choćby nawet do "właściwego" wytrysku nie doszło. To samo, kiedy usiądzie na względnie świeżej plamie spermy na prześcieradle, jak również podczas zabawy paluszkami... Do Magdensy: cyt. "...Przecież od zostania prezerwatywy w środku sie nie zachodzi w ciąże..." Jeżeli ta gumka została w środku razem z wytryskiem Twojego faceta to tak jakby tej gumki w ogóle nie było! Nie zaszłaś w ciążę? - Masz szczęście ale nie przekazuj innym dziewczynom bzdurnych poglądów na temat antykoncepcji. Trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się! (plemnikom oczywiście ;-))

Gość Zonq
a jeśli miałem ten "przedwytrysk" w niej.. a wytrysk juz nie... a moja kobieta miała dni płodne to tak na ile % zostane tatusiem..??

Gość Do Zonq
Zależy czy jesteś głupi czy takiego udajesz... Powszechnie wiadomo że w życiu głupi mają dużo szczęścia więc ojcem nie zostaniesz... Ale skoro głupi nie jesteś to masz szansę zostać ojcem.... Ale skoro się kochasz bez gumki myśląc że kobieta w ciąże nie zajdzie tzn że jesteś głupi i możesz zostać ojcem... A więc nie wiem czy wiesz i czy na tyle jesteś sprytny i spostrzegawczy ale z penisa wydziela się śluz który jest po to aby zmniejszyć tarcie podczas stosunku etcetera, etcetera itp itd który (jakbyś przeczytał o ile umiesz czytać kilka postów powyżej) zawiera niewielkie ilości plemników... Na biologie chodził to pewnie wie że plemnik+jajeczko=dziecko.... A więc podsumowując bez względu na to co myślisz (a co myślisz nie interesuje mnie w ogóle wcale ani trochę) jesteś głupi: 1. Pytasz o rzeczy oczywiste na które masz odpowiedź powyżej 2. Przez głupotę będziesz tatusiem 3. Chyba że jesteś na tyle szczęśliwym głupcem to tatusiem nie zostaniesz 4. Jeśli chodzi o procenty to trafnie możesz je wskazać tylko na czystej (40%) Chyba że ktoś niewłaściwie proporcje zmieszał