Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELKE6666

CZY MOZNA ZAJSC W CIAZE GDY STOSUJE SIE STOSUNEK PRZERWANY

Polecane posty

Gość ELKE6666

Gość ELKE6666
?

Gość ELKE6666
TO JAK MOZNA SIE ZABIEZPIECZYC NIE STOSUJAC TABLETEK I PREZERWATYWY

co to w ogóle znaczy \"stosuje się stosunek przerywany\"?! równie dobrze mogłabyś napisać, czy można zajść w ciąże przy seksie bez zabezpieczenia...:O

Gość nie stosunkować się

Gość ELKE6666
;)

Gość wyślij sobie pocztą kwiatową
bez tabletek ani prezerwatyw 100proc pewności daje tylko szklanka zimnej wody zamiast.. nawet gimnazjaliści wiedzą..

Gość ELKE6666
kurcze no niewiem co mam robic chciałabym sie kochac bez prezerwatywy i tabletek jak mozna sie inacej zabezpieczyć?

Gość ELKE6666
a czy metoda kalendarzykowa się sprawdza?

elke6666 - jesli masz stałego faceta, to ewentualnie globulki czy maści dopochwowe (ale nie mają wysokiej skuteczności i są dość niewygodne w stosowaniu) lub wkładka

Gość ELKE6666
dzieki;)

Gość ELKE6666
w sumie tak tylko moja kolezanka stosowala plasttry tabletki a teraz chce zajsc w ciaze i nie moze?

przez 3 lata przerywany i jakoś nie zaszłam :P ale to fakt, zajść jest baaardzo łatwo :P

Gość wcale nie ...
ja stosuję od roku i jeszcze nia jestem mama. moja kolezanka od 5 lat, ma dziecko ale planowane

Gość no to istny szok
Elke6666 a czy przed braniem piguł próbowała zajść w ciąże? Bo jeśli nie to nie wiem na jakiej podstawie myślisz że to przez piguły...

Wicky Tiki --->zapewniam Cię, ze dla mojego nie jest ;)

no jak kto woli ;) ja przez 2 lata brałam tabletki ale sie chujowo czuć po nich zaczęłam pod koniec i odstawiłam wiec powracamy do przerywanego :D pozatym ja sie nie stresuje tak czy siak jakbym teraz zaszła to nie byłby to koniec świata ale oczywiscie nie polecam tego jako metody skutecznej 🖐️

troche dziwne to zdanie \"...a nie myslec czy zdazyl na czas...\" a co za roznica czy zdazyl wyjsc(bo pewnie o to ci chodzi) czy nie? a slyszalyscie kiedys o KROPELKOWANIU????? przed wytryskiem jeszcze z penisa wydostaje sie kilka kropli przezroczystej \"cieczy\" i w niej rowniez moga znajdowac sie plemniki wiec nawet jesli zdazyl wyjsc a wczesniej i tak kropelkowal to ja nie wiem gdzie tu sens z taka \"metoda antykoncepcji\"

Można Moja koleżanka przez 3 lata stosowała tą \'metodę\'. W październiku będzie rodzić :). Na szczęscie jest już w narzeczeństwie i wraz z partnerem planowali ślub, więc ta \'niespodzianka\' nie burzy im aż tak bardzo planu na najbliższe lata ;).

Gość Kejtt
no a jak ty myslalas ze nie mozna ? Przeciez z penisa caly czas cos moze wycieknac i bedziesz miala wala ostrego :/