Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamerdyner

Tak naprawdę to jaki jest w świecie znany naszego godła i orła znak ?

Polecane posty

Czy tylko żubrówka, czyli BIZON VODKA i oscypek polewny herbatą w Białce Tatrzańskiej ?

Gość spicie dziewczyny
a u nas w tesco jest tyskie za poltora funta :P

kupowalem tyskie w tesco taniej niz za poltora funta, wzialem tyle ile bylo ... jak zyje w UK to powiem jedno ze tyskie to best value for money wracajac do godla i znaku orla to jest wloski olej z oliwek z nalepka na ktorej jest orzel i bialo-czerwone wstazeczki ... czy to jakac wloska polonia produkuje?

Gość spicie dziewczyny
co ja Ci Kirus poradze ze u mnie kosztuje poltora :o no ale biore bo co robic :P chociaz ostatnio wyczailem w coopie okocimy mocn e za funta z kolei :P a tych oliwek to nie widzialem

Funtami za polskie towary płacicie, czy złotówka nie jest wymienialna nawet w UK ? Podobno Angole już się uczą polskiego \'trudna języka\' i jako hobby to traktują w centum Londynu i na Oxford Street , a może łatwiej się porozumieć w Anglii po polsku niż po angielsku ?

nie oliwki ale olej z oliwek, cena zalezy od okolicy, sa tez mniejsze sklepy gdzie jest wybor polskiego pyfka w granicach funta

Gość spicie dziewczyny
niestety nie wiem jak jest w lądynie ale nie wyob razam sobie jeszcze tego zebym u mnie na wiosce mogl placic w zlotowkach za tyskie :p a co do porozumiewania sie to wszystko zalezy od tego co robisz i z kim sie zadajesz

na oxford street pelno slowianskich twarzy, ostatnio zadko tam bywam wiec moze juz tam wszyscy po polsku mowia i placa zlotowkami ;)