Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusi_a

Miłość na odległóść.....

Polecane posty

Gość 470km
550 ...oki ...tylko zagladaj na topik zeby kontakt sie nie urwal

Gość 550km
mikaaa chlopaka nie masz dzieciaka tylko doroslego faceta takze napewno zachowa sie odpowiednio do sytuacji:) a rodzicami tak sie nie przejmuj,ok moze na poczatku bedzie maly szok ale jestes ich corka!!!:) nosek do gory:)

Gość 550km
470 OK bede zagladac:)

Gość 470km
ale przyszalałysmy dziewczeta dzis:)

Piszecie jak szalone :P jakieś umawianie się na spotkanka,numery gg :P nie nadążam :P Mikaa dopóki nie zrobisz testu nie masz pewności więc się nie stresuj.A krwawienie po stosunku możesz mieć np. z powodu nadżerki!

Gość takBardzoKocham
Moj tatko gdybym oglosila mu ze spodziewam sie jego wnuka ,to chyba oszalałby z radosci:D:D:D jejciu tak by chcial powozic wozeczek...ale co ja biedna moge zrobic.Mikaaaa bedzie dobrze:)

Gość 470km
ale sluchajcie mowi ze mila okres po calym zdarzeniu wiec nie moze byc w ciazy

mikaaa mowie ci zrob jutro ten test bo moze sie niepotrzebnie zamartwiasz!!

Mikaa, chyba kojarzę Cię z innego topiku. nie martw się, stres też opóźnia okres. wszystko jakoś się ułoży. piszę tak, bo sama siebie też tak pocieszam:) buziaki dla WAs dziewuchy- miło się Was czytamn, ale też nie nadązam. a teraz lece do wanny, jak wróće, to pewnie kilka stron będzie

Gość takBardzoKocham
mikaaa rodzice to nie tyranie zrozumieją !

Gość 470km
a ile minelo miedzy stosunkiem a okresem?

Gość takie małe pytanko
do ObserwatorkaTopiku; sorki ze tak z innej beczki, ale czy Ty przypadkiem nie brałas udziału w topiku cos z beata- tej ktora kreciła, zmieniała nicki itp...jak to się potoczyło dalej?

teoretycznie mozna miec plamienie jak sie jest w ciazy ale to bardzo rzadko sie zdarza, mikaaa rob test bo cos czuje ze odetchniesz z ulga

Gość 470km
fredaa zgadzam sie z toba

Gość 470km
mikka nie panikuj...to stres napewno

a mozna robic test z krwi? myslalam ze tylko z siuskow ;)

Gość 470km
oj kobiety cos ucichlyscie

Gość takBardzoKocham
ok kobietki na mnie juz pora.prysznic i lozeczko czeka.szkoda tylko ze musze sama spac:(:( i wogole sama mieszkac:( buzki dziewczynki:*:*:*:* do juterka!:)

Gość 470km
dobranoc jednej pani:)kto zostaje jeszcze na troche?

dziewczyny, kochalam sie z chlopakiem w lutym - kilka dni w cyklu, w sumie niewazne w jakie dni bo teraz to juz i tak jestem pewna ze to ciaza... a okres dostalam z lekkim opoźnieniem -jakos po 3 dniach niz zwykle. TO NIE BYLO PLAMIENIE tylko zajebisty okres, mocny ze az mnie skrecalo. No i potem bylam pewna ze ciazy nie ma... ale gdy nadszedl termin miesiaczki jej nie bylo... poczatkowo Marcin mnie uspokajal, ale spotkalismy sie tydzien temu, wtedy okres spóźnial sie kilka dni i rozmawialismy o tym... uspokoil mnie, ale teraz razem panikujemy. i kiedy teraz rozmawiamy ze soba to juz planujemy wszystko i Nasze rozmawo sie mzienily,bo nie mowimy \"co by bylo gdyby\" tlyko mowimy \"co bedzie\". Oboje jestesmy nastawieni ze to to. przed chwila zadzwonil, jak ja kocham tego mojegp wariata. Tak mi pomaga. Znosi mnie i w ogole, wiem ze jest odpowiedzialny. do Niemiec wyjezdza niedlugo, na wakacje wroci i mnie gdzies zabiera. Wszystko co robi to dla Nas. tylko sie boje bo on jest o 5 lat starszy, nie raz powtarza ze chce mnie za zonke, mowi do mnie \"zonko\". A przed chwila powiedzial ze jak wroci z Niemiec to cos zrobi, ma dla mnie niespodzianke. Ja mowie niech powie,a on na to że \"wszytsko bedzie zalezec ode mnie\". I ze to zmieni wszytsko... moze to glupie, ale czy ten wariat chce sie oswiadczyc

a tak w ogole, pisalam na pierwszej stronie, zapomnialam o tym topiku:) dziewczyny pomoglyscie mi troche:) ale i tak sie martwie jak dobrze ze jest M....... mimo ze daleko, slysze jego glos... wszystko jest inne. I nie zamienilabym go na nikogo innego, nawet gdyby ten ktos byl ciagle obok.

eeeeee tam mika panikujesz i tyle nie jestes w zadnej ciazy jak mialas okres!!!!!!!!!!!!!!

Gość 470km
no raczej ... wiesz mi sie wydaje ze to niemozliwe..nie to niemozliwe ze jeses w ciazy.....to psychika tak dziala

Gość 470km
fredda..to nie mozliwe przecierz to zaprzecza jakim kolwiek naukom bilogi i zycia doswiadczenia

Gość 470km
ja chyba tez sie bede powoli zegnac:(