Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka prawiedoskonala

Pieszczę analnie mojego narzeczonego

Polecane posty

Od jakiegos czasu podczas sexu oralnego pieszczę analnie mojego narzeczonego i musze wam drogie panie przyznac, ze nie widzialam jeszcze, zeby facet podczas orgazmu tak sie wil z rozkoszy. Warto sprobowac, bo wielu mezczyzn to lubi, ale wstydzi sie przyznac.

Gość helphelphelp
ale nudy :-o

nadmieniam z rzetelnością pracownika biurowego Departamentu Uprawy Porów Analnych ( D.U.P.A) w Ministerstwie Rolnictwa że orgazm mojego chłopaka wywołany został sztucznie poprzez podrażnienie gruczołu krokowego za pomoca najnowszego cacka z naszej eksperymentalnej uprawy czyli Samobieżnego Pora z Dubeltową Kompresją ,spełniającego PN-R-24567/07 Ministerstwo Przemysłu Ciężkiego, gwinty przeciwskrętne kompresyjne, średnice stałe Polski Komitet Normalizacji I Miernictwa z roku 1967

Gość a jak to robisz
napisz szczegolowo jak go tam piescisz?

hmmm ..ja tez mam ochote na takie pieszczoty....ale wstydze mu sie to zaproponowac....bo to facet juz ponad 30 letni...nie wiem jakby zareagowal....

Sprobuj, ale z wyczuciem. Najlepiej wtedy, kiedy jest bardzo podniecony ;)

Gość ryszardddd
tez o tym marze :)

z podnieceniem jego jest nad wyraz wszystko w porzadku ..jak zdejmuje mu gatki to juz namiocik stoi....tyle ze to pokolenie ponad 30 latkow nie jest chyba gotowe na takie doznania...mysle ze 20 parolatek podchodzi do tego inaczej...luzniej....

Faceci czesto sa uprzedzeni, bo kojarzy im sie to z homofobicznie ;) Dlatego najlepiej probowac w czasie uniesien :)