Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka-zeilona gora

pękła nam prezerwatywa w dni płodne

Polecane posty

jestem załamana:( to był 15 dzień cyklu z tym że 2 miesiąc odstawienia tabletek wiec równie dobrze moge być bezpłodna a równie dobrze mieć wielokrotna owulację. facet powiedział mi post factum że pękła....następnego dnia! i to z takim spokojem.... dziś mija 4 dzien....nie wiem co myśleć....wciąż liczę na to że nie wpadłam.... pewnie mnie zjedziecie że nie dorosłam do seksu.Może macie racje....:(

po pierwsze zjechałabym faceta, no bo jak to ci nie powiedział od razu??? a po drugie to nie czułaś że ona pękła i sperma wlała się do środka??? ja tam to czuję. po drugie to nie denerwuj się już teraz i tak nic nie zrobisz, więc czekaj spokojnie na @. za tydzień możesz test zrobić, ale nie wcześniej niż 7 dni po stosunku. najlepiej jednak spokojnie czekaj na @. pamiętaj że jak sie bedziesz za mocno denerwować to on się opóźni. mam nadzieję że jednak tym razem nie wpadłaś, a na przyszłość zastanów się czy chcesz sie kochać, czy jesteś gotowa na dzidzie jak nie to zimny prysznic proponuje!!! i pogadaj z facetem, tak sie nie robi!!!

Gość anulka1984
wrrrr to Twoj facet najwyrazniej nie dorosl do tego :// kurde przeciez chyba jest swiadomy tego ze jak peka prezerwatywa to nie jest sie zabezpieczonym?? jesli juz taka akcja sie zdarzyla to powinien od razu przerwac i powiedziec Ci o tym ;// moglabys leciec do lekarza po tabletki po :/ a teraz to juz jest za pozno. Zabilabym :/ Teraz pozostaje tylko czekac na okres, miejmy nadzieje ze nadejdzie wkrotce. Nie martw sie na zapas, moze nie bedzie tak zle, chociaz szanse na to, ze wpadliscie na pewno sa, zwlaszcza jesli byl wytrysk. Zrob sobie test za pare dni, moze troche Cie uspokoi wynik, i bedziesz miala spokojniejsze sny do miesiaczki, mam nadzieje ze sie wszystko dobrze ulozy, powodzenia

Gość skoro facet powiedział ci
nastepnego dnia to mogłaśjeszcze wziąć postinor ale facetowi to bym ryja obiła i kazała mu zeżreć tą prezerwatywę no jak tak można!!!! nieodpowiedzialny dupek

ale ja wam nie powiedzialam wszystkiego... to był stosunek w pupkę

Gość nie wierze
ale Ty jesteś głupia sex analny pękła guma aTy sie ciazy bałas...hahahahahahahahhaahhahahahahahaha idź dziewcze sie puknij w leb tylko mocno bo brak mi słow

Gość nie chce ciebie denerwowac ale
moja najlepsza kumpela wpadla, w 14 dniu cyklu. wziela tabletke po 37 godzinach i bylo juz za pozno. niedlugo bedzie rodzic. tylko, ze miala regularne 28 dniowe cykle. jakie ty masz cykle?