Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam

Do starszych dziewic...

Polecane posty

Gość pytanie mam

tzn. tych ok.25-30 roku życia - czy jest wśród Was osoba, która nigdy nie próbowała włożyć sobie tam nawet palca? Mam koleżankę (29 lat), która ostatnio przyznała mi się, że nie używa tamponów, bo nie wiem, jak je stosować, jak włożyć itp., bo nigdy sobie tych okolic nie oglądała, nie badała... Trochę się zdziwiłam, bo to chyba znaczy, że nie próbowała poznać swojego ciała, ja bym z samej ciekawości nie wytrzymała...co o tym sądzicie?

Gość ze coś z nia nie tak

Gość prawiczek 24
na bank coś z nią nie tak - jak można prawie 30 lat nie badać tych rejonów???

kobiety mają trochę inna naturę niz mężczyzni, z powodow czysto etycznych mogla tego nie chciec ;) a moze tak byla wychowana, z poczuciem wstydu do wlasnego ciala

Gość jako dobra koleżanka
powinnaś zaproponować jej swoją pomocną dłoń:)

Gość wg mnie to normalne bo nie
każdy jest autoerotomanem i zagląda sobie do cipy.... ja tez do niedawna tego nie robiłam, tak z ciekawoscie spróbowasłam ale nic w tym szczególnego. Ona jest ormalna, dziecko...

Gość jako dobra koleżanka
????????- nie jest normalna:(

Gość pytanie mam
No właśnie, to dla mnie bardzo dziwne...

Gość sassssa
musztardo dobrze, że się w końcu przyznałaś, że jesteś dziewicą i to starą:P

Gość sassssa
i jęk

Gość sassssa
jak cie któryś otworzy to pożegnasz sie z dziewictwem

Gość pytanie mam
Sweet Dreams, chyba masz rację, to kwestia wychowania, dziewczyna ma magapruderyjną matkę i w ogóle unika jakichkolwiek temtów związanych z seksem i erotyką. Może ją ośmielić jakoś-macie pomysły?

Gość Prawiczek 24
zróbcie sobie babski wieczór - zaproś ją na film, zróbcie popcorn, załóżcie coś wygodnego i włącz... erotyka, no a później już jakoś poleci. No i wcześniej daj jakieś winko czy coś by ją rozluźnić. Bądź delikatna!

Gość znam taką
Moja bardzo dobra koleżanka. Skończone 25 lat i nie wie nawet jak jest TAM zbudowana. :O Nie wie w którym miejscu jest pochwa, gdzie łechtaczka, gdzie cewka moczowa i nie chce wiedzieć. Krępuje ją to, nigdy się tam nie dotykała poza myciem, nie mówiąc już o jakimś obejrzeniu w lusterku. Tamponów nigdy, masturbacja też nie. Wiedza na temat seksu też żenująca. Potrafiła się np. zapytać, czy penis najpierw twardnieje, a potem wkłada się go do cipki, czy też dopiero rośnie w środku, a wkłada się miękkiego (ciekawe jak) :D Albo np. była zaskoczonana, jak ją uświadomiłam, że pozycja od tyłu, niekoniecznie oznacza anal, bo członek w ten sposób tez może wejść do pochwy. :) Przypominam: dziewczyna 25 lat! Myśmy długo jechały na tym samym wózku, ona dalej jest dziewicą, ja już nie :P Ale wiedziałam oczywiście gdzie co mam, masturbowałam się, miałam wiedzę na temat seku i ostatecznie poradziłam sobie świetnie :P W jaki sposób ona się uchowała? Nie pytajcie, nie wiem. Nie rozmawiamy o przyczynach, ona chyba sama ich właściwie nie zna.

Gość facet__
ja daleko szukać nie musiałem. Taka właśnie była moja eks kobieta...

Gość znam taką
Ale wiecie, ona bardzo pragnie mieć chłopaka, miłośc, seks. Myślę, że jak trafi na takiego, co jej powolutku, ale zdecydowanie wszystko pokaże, to jeszcze się może rozkręcić i to jak! :) Znam ją, jest ognik w tej dziewczynie, tyle że jakiś taki pod kloszem ;)

Gość popcorn mniam
No kwestia gustu, na pewno nie jest brzydka. Malutka, drobna, figlarna ;)

Gość znam taką
to powyżej to ja :) na innym topcu pytam, jak zrobić popcorn w mikrofali i nick mi został :D może Ty wiesz? ;)

Gość lkoska
musztarda rowneiz stosuje megalomania ... patrz slownik

Gość znam taką
z tą fotką to chyba na głowinę żeś upadł :P za link dzięki, sama bym na to nie wpadła ;) popcorn specjalny do mikrofali to każdy głupi umie kupić, sztuka kulinarna polega na tym, by zrobić w mikrofali taki zwykły ;) szkoda że nie robisz, polecam. taki ciepły, z masełkiem, mniam :P

Gość popcorn mniam
gwoli ścisłości dupę zawrócił ktoś inny, ja się tylko przyłączyłam do pytania :P