Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kie ka

Prezentacja maturalna-stworzenie świata i człowieka

Polecane posty

Gość kie ka

Witam mam problem z prezentacją maturalną.Temat niby prosty (Stworzenie świata i człowieka na przykładach z literatury ,malarstwa i filmu) ale nie mam pojęcia od czego zacząć i jak sie do tego zabrać.Na pewno bede sie opierać na Biblii ,mitologii ,jakichś artykułach popularnonaukowych i obrazach no ale jak to wszystko połączyć? Nie wiem w ogole od czego zacząć i w jaki sposób to napisać.Prosilabym o jakieś sugestie i pomoc ,może ktoś mial prędzej taki temat?

Gość gość
Świetny wykład dr. Kenta Hovinda o stworzeniu świata i ewolucji widziałam na youtube tłumaczone - może coś Ci pomogą polecam :)

Gość gość
Pamiętam ze swojej matury jak laski wybierały jakieś złożone tematy że takie fajne a póniej nie mogły tego ogarnąc heheh z takimi pracami jest zawsze tak że znadzie się jednostka która ma ambicje przez chwilę a później jest kaszana xD ja miałam coś tam o wizerunku żydów w polsce xD - problem był jeden - przeczytać co rrzeba i powiedzieć co tam było

Gość gość
ja sobie wszystkie tematy wpisywałam w wyszukiwarkę i wybrałam ten na który był gotowiec w necie oczywiście że nie zarżnęłam ale wiedziałam miej więcej jak to ma wyglądać

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281