Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

inga77

co z tym botoxem ?? wstrzykiwac czy nie ??

Polecane posty

rozne opinie, jedna kolezanka wstrzykuje i niby jest zadowolona ale to fa艂szywa raszpla wiec nie wiem czy szczera :) pojawi艂y mi sie paskudne 艂apki przy oczach i zakola pod nimi, warto cos z tym robic czy nie ? co z efektem jojo ? jest czy nie ? prosze o podpowiedz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobra ok
tez jestem ciekawa piszcie, co jaki czas trzeba powtarzac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm Aga
W艂a艣nie pare dni temu podda艂am si臋 zabiegowi, ale z kwasu hialuronowego, gdy偶 Botox mi kategorycznie odradzono ( trucizna dla organizmu).Mia艂am g艂臋bokie bruzdy pod oczami. Obecnie wygl膮dam tragicznie gdy偶 porobi艂y mi si臋 krwawe wylewy i jestem opuchni臋ta.Jednym s艂owem siedze w domu.Owszem bruzdy znikn臋艂y, ale porobi艂y si臋 worki, mo偶e to wynik opuchni臋cia.Tak czy siak musz臋 jeszcze poczeka膰 par臋 dni na efekt. Robi艂y takie zabiegi moje znajome i jedna z nich nie miala 偶adnych tego typu sensacji, a druga siedzia艂a w domu dwa tygodnie. Pozdrawiam i sama jestem ciekawa opini innych kobiet, kt贸re podda艂y si臋 takim zabiegom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez Aga
tez zastanawiam sie nad tym... prosze o jakies informacje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justycha
do hmm aga czy mialas dokladnie pod oczy to wstrzykiwane, bo ja mam 2 zmarszczki dosyc wyrazne ale pod samymi oczami ,nie kurze lapki na zewnatrz oka, i wlasnie sie zastanawialam czy mozna wstrzykiwac te rozne preparaty pod same oczy,bo wzedzie jest napisane ze mozna likwidowac kurze lapki,czolo ,i bruzdy nosowo wargowe ale nigdzie nie przeczytalam co z tymi oczmi.mozesz mi podac nr gg chcialabym zadac ci jeszcze kilka pytan.pisz jak przechodzisz to wszytko jak to wyglada w kazdym dniu,czy naprawde tak strasznie ze do ludzi wyjsc nie mozna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm Aga
W艂a艣nie mia艂am pod same oczy, te偶 mia艂am dwie g艂臋bokie bruzdy, lekarz niby z du偶ym do艣wiadczeniem, ale nic nie wspomnia艂 偶e w takie miejsca nie mo偶na.Jestem za艂amana, bo z dnia na dzie艅 gorzej to wygl膮da, sz贸sty dzie艅 siedze w domu, zero poprawy, mam na twarzy wszystkie kolory i dwa worki. Wiesz zapewne mam delikatn膮 sk贸r臋, bo mam sk艂onno艣ci do p臋kania naczynek, to tez ma du偶y wp艂yw,reaguje na przer贸偶ne kremy puchni臋ciem powiek i teraz w艂a艣nie zastanawiam si臋 czy powinnam by艂a to robi膰. By膰 mo偶e sam zastrzyk za szybko by艂 wpuszczony i dlatego pop臋ka艂y naczynia, by膰 mo偶e za du偶e ilo艣ci jak na pierwszy raz, to nie ja jestem lekarzem, ja teraz moge tylko gdyba膰. Wygl膮dam jakby kto艣 mocno poobija艂 mi oczy.Wiem, ze zapewne jeszcze tydzien b臋de siedzie膰 w domu jak nie d艂u偶ej. Bardzo prosz臋, aby艣 Ty poda艂a mi swojego maila lub GG. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justycha
moj nr gg2598845 mam nadzieje ze jak ci ta opuch;izna i to wszytko zejdzie to nie bedziesz miala tych bruzd. jestem bardzo ciekawa ostatecznego efektu, a czy ta twoja kolezanka tez miala pod same oczy? jak tak to czy tez tak wygladala czy normalnie funkcjonowala,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm Aga
Wiesz kontaktowa艂am si臋 z kole偶ank膮 kt贸ra r贸wnie偶 mia艂a wstrzyjni臋ty kwas i nie mia艂a a偶 takich problem贸w, owszem by艂a opuchni臋ta, mia艂a ma艂ego siniaczka, ale to da艂o si臋 zapudrowa膰, siedzia艂a w domu cztery dni i mia艂a robione kurze 艂apki.Natoniast znajoma kt贸ra siedzia艂a w domu dwa tygodnie robi艂a sobie bruzdy nosowe.Mia艂a w艂a艣nie wylewy i obrz臋k. Ja natomiast mam wylewy i to granatowe a偶 pod same policzki, na obu oczach. To wyobra偶 sobie jak wygl膮dam.Mam takie oczy jak po tych operacjach upi臋kszaj膮cych, gdzie wycinaj膮 sk贸r臋 z powiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OSOBI艢CIE
nie da艂abym sobie wstrzykn膮膰 botoksu, bo nie mam ochoty sie zastanawia膰 czy jad kie艂basiany siedzi mi w艂asnie na nerkach czy czy na watrobie, bo gdzies metabolizowa膰 sie musi. Przy kwasie hialuronowym trzeba dba膰 o b. dobre nawizenie twarzy, bo ju偶 robi艂am takie wype艂niacze. Radze wam chodzi膰 raz w miesiacu do kosmetyczki na profesjonalne zabiegi nawil偶ajace to d艂uzej utrzymacie efekt. Ja tego nie wiedzia艂am, bo lekarz mi nie powiedzia艂 , a krem nawet najlepszy to nie to samo. Moja kolezanka stosowa艂a sie do tego i raz w miesi膮cu chodzi艂a i efekt mia艂a d艂uzej, bo kwas hialuronowy ponoc dzia艂a wtedy gdy wi膮偶e wode wi臋c nawilzanie prZede wszystkim. Ja pr贸buje teraz metod nieinwazyjnych, bo nie moge sobie pozwolic na to 偶eby brac tydzie艅 urlopu w pracy, bo mam pok艂uta i pokiereszowana twarz, a zawsze jest jakas opuchlizna i siniaczki niestety. Przy metodach bez k艂ucia nie ma tych skutk贸w ubocznych , wi臋c ja jestem za nimi. Piszcie co znacie dobrego.Chetnie sie wybiore na sprawdzone rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JA TE呕 JU呕
zrezygnowa艂am i poszukam czego艣 bezpiecznego, w ko艅cu to moje zdrowie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NajlepszAAAA
My艣l臋, 偶e podstawa to trafic do dobrego lekarza. I miec podany dobry preparat. Niezinwazyjna metoda nie za艂膮twi si臋 zmarszczek pod oczami. Ja pr贸bowa艂am wszystkiego , zacz臋艂膮m od krem贸w za nie mniej niz 2 tysiace, bezig艂ow膮 mezoteri臋 za wieksz膮 ju偶 stawk臋 i ni zupe艂nie nic, botox - starczy艂o na miesiac, wiec chodzi艂am na zastrzyk raz w miesi膮cu, owszem wygl膮da艂o 艂adnie, ale jak wyjecha艂am na 3 miesi膮ce do Londynu to po miesiacu musia艂am wr贸ci膰 tylko na zabieg, bo mnie szlag trafia艂. Nagada艂am lekarce, 偶e to p贸艂艣rodki.呕e chyba chce ze mnie zedrze膰. Powiedzia艂a, 偶e mog艂am co艣 wspomnie膰 o tym, 偶e jestem niezadowolona wcze艣niej, to by co innego zaproponowa艂a.Wstrzykn臋艂a mi aquamid i mam spok贸j od p贸艂 roku. Ale te偶 mia艂am tydzie艅 czasu siniaki i nie wychodzia艂am z domu. Ale zmarszczki niewidoczne. Kurze 艂apki zawsze robie botoxem . Raz na p贸艂 roku i nie wida膰 ich w og贸le. Trzeba trafi膰 do lekarza, kt贸ry du偶o tego robi i powiedziec o co chodzi czy chcesz cze艣ciej a taniej czy dro偶ej a 偶adziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NajlepszAAAA
Moja siostra nie daje sobie wstrzykiwa膰 aquamidu i ma ca艂膮 bu藕k臋 zrobion膮 kwasem hialuronowym, starcza Jej to na rok i 2 dni po zabiegu nie ma nawet 艣ladu na buzi, 偶e co膰 by艂o robione. A moja mama po ka偶dym zabiegu - cera naczynkowa - przez 4 dni chowa艂a sie przed lud藕mi - mia艂a obrz臋ki, a p贸藕niej wyglada艂o 艣wietnie. Z 15 lat m艂odziej. A teraz stwierdzi艂a, 偶e wstrzyknie sobie aquaqmid, wychodzi taniej i na d艂u偶ej. I te偶 jest fajnie. Ale po zabiegu te偶 kilka dni by艂a opuchni臋ta. R贸偶ne s膮 sk贸ry, trzeba poprosic lekarza o zwolnienie jak pracujesz i przetrzyma膰 w domu. Moja ciotka robi艂a tzw. ma艂y lifting chyba z 5 miesiecy temu i w domu by艂a 3 tygodnie. Wygl膮da艂a masakrycznie. Niestety specjalnej poprawy nie ma i posz艂a za艂o偶y膰 sobie z艂ote nici, a nasza lekarka m贸wi艂a, 偶e po ma艂ym liftingu odwiedzi J膮 zn贸w w gabinecie. I mia艂a racj臋. Niestety, sk贸ra jak si臋 starzeje to trzeba o nia dba膰. Im szybciej tym lepiej. Ale sie napisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieznajaca si臋
Najlepsza brawo, nie wiedzia艂am czy is膰 do lekarza czy odwo艂ac wizyte, po Twoim po艣cie ide. Nie bed臋 sie godnie starze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieznaj膮ca si臋
Um贸wi艂am si臋 na wizyt臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BeautyMay
Pole膰cie dziewczyny dobrego lekarza, kt贸ry zrobi mi ca艂膮 facjatk臋 bez ci臋cia. Mam 48 lat. Wcze艣niej raz robi艂am Botox, raz usta. Chcia艂abym teraz zrobi膰 wszystko kompleksowo za jednym razem. Raz si臋 pom臋cz臋 i b臋dzie spok贸j na jakis czas. Czekam na godne polecenia gabinety. Jestem zmotoryzowana, wi臋c przejecha膰 par臋 kilosk贸w to nie problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werbla04
nie radz臋 u偶ywa膰 botoxu uzale偶nia po roku wygl膮da si臋 makabrycznie jak sztuczna maska bez wyrazu

Udost臋pnij ten post