Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

przeziębienie

Polecane posty

przeziebilam sie, mam katar i bol glowy, ogolnie zle sie czuje, jakie leki sa najlepsze na przeziebienie?

pomozcie bo naprawde nie wiem co kupic tyle tego teraz jest

Gość akunia
ja ci napisze taka kochana jestem!!!!!!!!!!!!kup coldrex.to wielo skladnikowy lek,dziala na wszystko co pisałaś.do tego kup amol pare kropli na cukier i ssac jak cukierek.pomaga na gardlo,katar mozna go tez wdychac ulatwia zasypianie.sprobuj i daj znac czy pomaga.zycze zdrowka

dzieki za pomoc na razie kuruje sie rutinaceą i aliofilem

Gość akunia
a najwazniejsze to jak mozesz nie wychodz na dwor ze2dni.wiem,ze czasami sie nie da,ale jak jest taka mozliwosc lepiej w domku posiedziec.

cyt.: Leanne przeziebilam sie, mam katar i bol glowy, ogolnie zle sie czuje, jakie leki sa najlepsze na przeziebienie? odp.: na poniższej www w temacie \"4 warunki determinujące zdrowie\" masz wskazówki jak usunąć katar poprzeziębienny w 3 dni. Radzę postudiować również \"Hartowanie\", \"Zasady dietetyczne\", \"Higiena jamy ustnej\" i inne. Jeśli nie pomoże to idź do laboratorium medycznego zrobić wymaz z gardła na posiew i antybiogram, bo być może atakuje Cię już nie tylko wirus ale i jakaś bakteria. Na wymaz niepotrzebne jest skierowanie, kosztuje chyba 20zł

Gość mozna tez zastosowac
zapper działa szybko juz na drugi dzień bedziesz zdrowa