Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje2007

Kochaliscie sie kiedys w wodzie?

Polecane posty

Gość do FIGO FAGO
ale musiales sie zabezpieczac?Da sie wogole w gumce w wdozie?Czy moze sie zsunac?;0

niby teoretycznie da rade z gumką ale.... my tak robiliśmy ze były to dni tuz przed okresem i nie konczyłem w srodku! no najlepiej jest gdy dziewczyna bierze tabsy :D

Pewnie, ze jest fajnie, ale miałam okazję słyszeć kiedyś wypowiedź seksuolożki na ten temat. Ona niestety polecała tylko pod prysznicem, bo twierdziła, że w wodzie, która nie zawsze jest czysta chłopiec wpompowuje tę wodę dziewczynie i to dalej, niż do pochwy. Ostrzegała przed tym (woda nie zawsze czysta i ciśnienie nie zawsze bezpieczne dla narządów rodnych kobiety). Nie chcę nikogo zniechęcac, tylko informuję, co usłyszałam. Przykro mi, bo też tak lubiłam.:(

W wannie jest fajnie, kochałem się z żonką w wannie :-) A jedna z moich koleżanek to nawet wpadła w wannie :-)

Gość Shinead
w morzu i w jeziorze nie jest to zbyt bezpieczne :/ w wodzie jest pelno bakterii. Oczywiscie probowalam w morzu, jeziorze, oceanie, w wannie... i powiem szczerze, ze doznania sa mniejsze :/

Gość milutenko
Fajniutko jest w jeziorku o zmroku, w czerwcu jak jest cieplutko. W wannie to w zimie przy zapachu grzanego wina :)) Polecam!!! dziewczyny !!!

Gość Anonimek78
Polecam seks w saunie. Nie przesadźcie tylko z temperaturą ;). -------------------------------------------------------------------------------- http://telefonykomorkowe.net