Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam....

Mam głupi problem dotyczacy braku bistu... Może ktos mnie dobije

Polecane posty

;) Chodzi o to, ze mam taką budowę raczej... murzyńską;) Tzn. wyglądam jak tancerki z teledysków Seana Paula:D Mam umięśnione nogi i dośc masywne, Ale nie mam cellulitu i takich tam, tylko takie nogi po prostu. I bardzo mi sie to nie podoba. Więc się odchudziłam i teraz już jest lepiej, choć i tak nie idealnie;) Ale teraz ważę 51 kg i mam 170cm wzrostu. Nogi nie są za chude, nawet nadal widać, ze są umięśnione, zwłaszcza uda. Z kolei teraz mam małe piersi. Ja się lepiej czuję tak, im mnie mniej tym się lepiej czuję:D Ale wiem, ze faceci tutaj często wypowiadają sie na temat tego, ze kobieta zaczyna się od biustu C... I nie wiem czy uważacie, ze jak ktoś ma mały biust,. taki np. A to w ogóle nie jest atrakcyjny, niezależnie od tego, jak wygląda całościowo, jaka m atwarz, włosy, pupę, nogi, sylwetkę, jaką ma osobowość? Tzn. czy posiadanie małych piersi i atrakcyjny wygląd się wykluczają?

Gość kjygrf
nie sluchaj co mowia faceci na tym forum !! kazdy ma inna budowe, ja coprawda mam miseczke D ale uwazam zreszta jak masa osob, ze male piersi czesto sa ladniejsze niz duze, rzecz gustu...... ja na swoje nie narzekam ale wszystkiego sa plusy i minusy np. nie moge biegac bo jest to strasznie niewygodne :p ciesz sie tym co masz

witam! róznie to bywa.... no wiesz moje dziewczyny zawsze miały duzy biust! po prostu dla mnie on jest baaardzo wazny! ale kazdy ma inny gust! i wiem ze są faceci którzy nawet wolą takie mały np. B zeby był symetryczny, jędrny idt niz duze balony! no najlepiej jak jest duzy i jędrny ale zazwyczaj to juz nie idzie w parze! :( ja np. lubie tez gdy dziewczyna ma troche ciałka! oczywiscie nie kilogramy tłuszczu ale tak troszke... :) mi np nie podobaja sie takie anorektyczki...

Gość _facet_
myślę, że niepotrzebnie się tym martwisz, jest wielu facetów którzy uwielbiają taką śliczną budowę ciała.

Gość do imbecyla figo fago
nie sądzisz że cytowanie Hitlera jest czymś niesmacznym intelektualnie, pustaku bez szkoły???

gdybys idioto chciał wiedziec włąsnie koncze pisanie 4 rozdziału mojej pracy magisterskiej!!! napisałbym ci na jaki temat ale pewnie i tak bys nie zrozumiał! :P bo za głupi jestes!!! wiesz w ogole kto to był hitler? hm.... "niesmacznym intelektualnie" ja pierdole...

mozesz mieć skrót przed nazwiskiem Mgr ale z twoim poziomem elokwencji i kojarzenia faktów może on oznaczać jedynie magazynier.

ja znam cytaty Mao Tse Tunga,Stalina, własnie Hitlera i innych satrapów i siepaczy np afrykańskich ale to nie powód by je tak beztrosko umieszczać gdzie sie chce

Gość lionka
dzięki figo fago troche mnie podniosłeś na duchu. Bo ja wlaśnie mam troszke ciałka i biust C. Mam straszne kompleksy bo zawsze nosiłam rozmiar s i 75B. A poza tym czy wy zawsze musicie się obrażać i schodzić z tematu??

Gość _facet_
Też tak sądzę, zostaw te cytaty dla swojego promotora.

Gość _facet_
A poza tym kobieta zaczyna się od GŁOWY, nie od rozmiaru.

Dzięki za wypowiedzi:) Ale zostawmy może Hitlera, ja wiem, ze on ciekawy, Stalin jeszcze bardziej, ale bez przesady;) W sumie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, mam normalne, umięśnione i zgrabne ciało, żadnego cellulitu itd. Ale jak zalożę bluzkę i nie założę stanika, to wygląda to tak... dziecinnie:o W sumie w lato czesto chodzę bez stanika, bo skoro już nie mam biustu, to i tak nie przykuwa to niczyjej uwagi, a mi jest chłodniej i wygodniej:D mam chłopaka, on na mój biust nie narzeka, wręcz przeciwnie- podoba mu się. Ale na serio jest malutki. Jeżeli kupuję bieliznę w sklepach typu H&M, to mam rozmiar 70B, ale wydaje mi sie, ze tam rozmiarówka jest zawyzona, bo czasami te 70B są za małe nawet:o W ogóle tam każdy stanik ma inny rozmiar w praktyce:o No i w innych sklepach kupuję ubrania s, m, bo nie lubię takich obcisłych, a w H&M s albo xs:o WIęc tak na serio chyba mam rozmiar A tak w praktyce... 86 cm w biuście i 70 pod:p I czasami się zastanawiam właśnie, czy jak chodze z takimi pryszczami bez stanika, no i widac wtedy, ze mam taki mały biust, to czy to jest nieestetyczne dla innych ludzi? Bo nie chciałabym uchodzić za jakiegoś dziwaka... W sumei nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ael widzę dookoła, ze ludzie raczej są więksi tu i ówdzie ode mnie.

widzisz.... moj brat ma żonę ktora ma podobny problem co Twoj! jest tak płaska jak deska! wiesz kochają sie i w ogole.... niby jest wszystko pieknie! ale.... moja obecna dziewczyna ma biust w rozmiarze D i gdy tylko ją widzi to tak się gapi na jej cycuszki... raz juz mu nawet zwróciłem uwagę ze zaraz w łeb dostanie :P takze chciałem Cie tylko uprzedzic ze jesli nawet Twoj men nie komentuje Twoich piersi to i tak jest duze prawdopodobieństwo ze sie zagapi na inne :D i pewnie wolałby zeby były choć ciut większe!

16 cm roznicy to pryszcze??..ja mam chyba polowe tego co Ty...skoro podobaja sie Twojemu chlopakowi to najwazniejsze...a Ty sie nie masz czym przejmowac..przynajmniej wiesz ze chlopak \'\'poleci\'\' na Ciebie a nie na Twoje \'\'balony\'\';)

no widzisz..nie chcialabys byc pewnie uprzedmiotowiona do poziomu samych piersi, tak jak dziewczyna FIGO-FAGO;)

ooo _FIGO-FAGO_ zmienil stopke :D i nie pisz dziewczynie glupot :P

Nie no, mój chłopak się nie gapi na inne cycki:) Ani w ogóle na inne laski. A jesteśmy już razem ponad dwa lata i widziałam go w różnych sytuacjach;) Poza tym generalnie on chyba nie przepada za dużymi piersiami. I moje komentuje, tyle że raczej pozytywnie. W ogóle na poczatku się martwiłam, ze nie bedę mu się przez to podobać, więc chcąc roziwać wątpliwości, zachowałam się jak idiotka, powiedziałam mu w czym problem, a potem pokazałam i powiedziałam, zę jak nie będzie mnie chciał, to lepiej żeby od razu powiedział i że się nie obrażę itd. Ale jakoś na załamanego wielkością moich pryszczy nie wyglądał;) No tyle, ze te piersi są naprawdę małe. Te 16cm różnicy to moze stąd, że mam dość umięśnione ciało, moze po prostu mam szersze plecy czy coś;) No generanie nie sa to jakies naleśniki, ale mały biust po prostu. A moje watpliwości się wzięły własnie z niektórych wypowiedzi na forum... Bo nie wiem, czy ludzie nie postrzegają mnie jakoś dziwnie. Ja się tym nigdy nie przejmowałam, naprawdę latem notorycznie chadzam bez stanika, ale teraz właśnie po przeczytaniu kilku anonimowych wypowiedzi się zastanawiam czy ludzie patrząc na mnie nie ceniają mnie jakoś negatywnie, nie nabijają się z tego itd. W sumie nawet nie myslałam nigdy o tym, ze można komuś zaglądać z cycki i się zastanawiac nad tym kto jakie ma, ale widzę, ze ludzie sie nad tym zastanawiają. i mężczyźni i kobiety. WIęc jakby ktoś stał koło mnie i myslał o tym, ze mam pryszcze i po kiego wała je pokazuje, to by mi było przykro. Po prostu przy takim rozmiarze, jak jest ciepło, to wygodnie mi się chodzi bez stanika. Nigdy nie myślałam, ze tym cokolwiek eksponuję, czy że ktoś mnie będzie oglądał. Dla mnie takie małe piersi nie są jakimś seksualnym obiektem, nie sądzę, zeby ktoś sie gapił, wiec mi to nie przeszkadza.

Gość w ogóle ludzie się za bardzo
interesują wyglądem innych a na siebie nie patrzą..:o