Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniecoony

Moja bardzo chora fantazja

Polecane posty

Gość podniecoony

Wiem, że to chore co napiszę ale marze o tym żeby moja zona została dziwką. Zainspirowal mnie wątek krzysia, który ma żone prostytutkę. Jedyne czego sobie nie wyobrażam to dzieci w takim układzie. Gdybym miał dzieci nie zdecydowałbym sie na to :o Ale do rzeczy. Wyobrażam sobie i fantazjuję, że moja zona jest prostytutką ale nie pracuje w agencji czy na ulicy tylko na prywatce gdzie przyjmuje klientów. Ogłasza się w internecie a klienci dzwonia do niej i umawiaja się na bzykanko :P W sypialni zamontowałbym sobie lustro weneckie tak żebym mógł wszystko widzieć :classic_cool: Moja zona miałaby w zakresie swoich usług zwykły seks i anal w gumie a francuza robiłaby w gumie, z wytryskiem na twarz, z wytryskiem do ust a nawet z połykiem. Wszystko zależałoby od tego ile klient by zapłacił. Byłaby totalna zdzira, która za kase zrobi wszystko. Ja w tym czasie obserwowałbym to wszystko zza szyby i delektowal się jak ja dymaja inni faceci i jaka jest szmatą :) Od czasu do czasu z wybranymi klientami i ze mna urządzałaby sobie gangbang kiedy przez 3-4 godziny ruchałoby ją 4, 5, 6 czy nawet 8 facetów a ona musiałaby się zgodzic na wszystko włącznie z podwójna penetracją. Wszyscy uczestnicy mieliby aktualne zaświadczenia, że nie maja wirusa HIV ani chorób wenerycznych dlatego wszystko odbywałoby się bez gumek :) Moja żona zostałaby więc zwykłym k**wiszonem, który za kasę zgodzi się na najwieksze zeszmacenie. Oczywiście trudno byłoby tu mówic o jakiejs miłości. Wydaje mi się, że w tej kwestii Krzysiu troche ściemnia :classic_cool: To byłby raczej układ polegający na fascynacji, że żona jest dziwką i kazdy może ja mieć :D Policzyłem sobie, że gdyby pracowała od poniedziałku do soboty z niedzielą wolną i miała dziennie przeciętnie sześciu klientów to w ciągu miesiąca przyjęłaby w siebie ni mniej ni wiecej tylko około 150 kutasów a rocznie odliczając wakacje, urlopy, choroby około 1500-1600. Niesamowite :D Zakładając, że co 3-4 klientowi robiłaby loda z połykiem w ciągu roku połknęłaby małe wiaderko spermy od zupełnie obcych facetów. Wiem, że uznacie mnie za zboczeńca i zaraz pewnie zmieszacie z błotem ale jeżeli obie strony to znaczy ja i moja zona miałyby na to ochote to czemu nie ;) Widze, że żona Krzysia ma ochote tylko Krzysiu zamiast to wykorzystac podchodzi do wszystkiego z dystansem. Choc kurcze z drugiej strony oni maja dzieci :o Gdybym miał dzieci to nie chciałbym miec zony dzi**i ale gdybym nie miał to jak najbardziej ;) Po roku takiej pracy nie byłaby juz zwykła kobieta tylko rozruchanym, obspermionym, zdemoralizowanym do szpiku kości pojemnikiem na spermę. Dobra teraz czekam na ataki na mnie :)

Gość polki na forum
mam na imie Ryszard, lubie przebierac sie za kobiete, wtedy mowie do siebie Honorata :)

Gość podniecoony
Wiem, że jestem zdemoralizowany ale czuje się z tym świetnie :D

Gość podniecoony
uwielbiam penetrowac wlasny odbyt za pomoca nawilzonego banana :D

Gość podniecoony
Mała megi co o mnie myslisz i o mojej fantazji. Wal śmiało nie krępuj sie :) Myslisz, że sa takie kobiety. Ja myślę, że są bo poznałem takie w agencjach tylko, że nie maja mężów :D

Gość Enrico Fermi
Godna uwagi precyzja szacunków:classic_cool:

Gość podniecoony
Mała megi niezły harcore co? :classic_cool: Może dodasz jakąs perwersję od sibie. Będe ci wdzięczny ;)

Gość eeeeee tam
podniecony, jaki hardkore - zwyczajniutka fantazja, ty chyba hardkoru nie znasz :-p

Gość podniecoony
Jak by nie liczyć wyszło mi 400-500 połyków co daje małe wiaderko nasienia :D

Gość podniecoony
No tak ale jednak gdybym mial dzieci to nie zdecydowałbym się na to :( Nie wyobrażam sobie, że matka moich dzieci byłaby taka ścierką. Co innego kobieta bezdzietna ;)

Gość podniecoony
eeeeeee tam to co będzie hardkorem może bukkake? Biore to pod uwagę ale promo skąd wziąć kilkudziesięciu sprawnych facetów, secundo gdzie załatwić odpowiedni lokal i tertio dochodza sprawy związane z róznymi chorobami. dlatergo pozostaję co najwyżej przy niewinnym gangbangu :D

Gość Samantaaaa
do psychiatry albo na dziwki

Gość podniecoony
Mała doceniam twoje usilne starania :)

Gość podniecoony
Mała megi teraz juz przynajmniej wiesz jakie ciemne zakamarki ma męska psychika.

Gość błędne założenie
błędne założenie że byłaby zeszmacona, zeszmacić i upodlić seksem możesz tylko tego kto seksu się boi lub go nie lubi..... dla mnie seks zabawa z kilkoma facetami to fantazja numero uno.... co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?!

czy ja wiem czy one są aż tak ciemne ;) - no ale jeżeli to ci ma sprawić przyjemność (myślę, że sprawi ;) ) to powiem ci, że trochę mnie kosztowało przebrnięcie przez tę twoją fantazję :) - no jest ostra dość, niech będzie

Gość podniecoony
Pewnie, że mogła byc ostrzejsza ale mnie jakieś super ostre perwersje nie kręca. Może jeszcze dodałbym bicie mojej kobiety pejczem czy pasem ale w granicach normy bez wielkiego bólu albo pissing z kilkoma facetami naraz. Tylko nie wiem czy to byłoby realne a to co napisałem jak najbardziej jest.

Gość podniecoony
Ponętna jestem zainteresowany :) Ile masz lat?

ja jestem chcetna od dawna tylko ,ze maza nie moge namowic do tego..:((Mam 28 lat

Gość podniecoony
Ponętna chciałbym o tym z toba pogadać. Co ty na to?

heh oczym chcialbys pogadac??Nie napisales ile masz lat ,moglabym wiedziec??