Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtrin

Seks z 3 facetami

Polecane posty

Gość xtrin

Witam dziewczyny 🖐️. Czy któraś ma może doświadczenie w seksie z 3 facetami jednocześnie :D. Dostałam od przyjaciela taka propozycję. Tych 3 facetów wszystkich znam, fajni, kulturalni, przystojni :P. Z jednej strony strasznie mnie to kręci a z drugiej boje się :(. Napiszcie proszę jakie macie doświadczenia. Warto w to wchodzić czy nie. Aha chciałam dodać, że nie jestem teraz w żadnym związku więc zdrada nie wchodzi w rachubę. Oczywiście, że seks to nie tylko sport ale ja przecież nie będę wychodzić za nich za mąż :classic_cool:. Jestem młoda, atrakcyjna a przy tym wolna więc czemu się nie zabawić. Trzeba używać życia póki człowiek jest młody :). Jeżeli spotkam tego jedynego mężczyznę w życiu, którego pokocham z całego serca na pewno będę mu wierna ;). Jeśli jednak obecnie jestem sama to dlaczego nie spróbować tego zakazanego owocu. Dodam, że ja jestem taka typową grzeczną dziewczynka z dobrego domu i po prostu mam ochotę zrobić w swoim życiu cos szalonego, zakazanego nawet wulgarnego :). Chce poczuć trochę adrenaliny. Wiem, że to jest niemoralne ale właśnie dlatego jeszcze bardziej mnie to podnieca :D. Wiadomo, że zakazany owoc najlepiej smakuje. Poza tym ci faceci naprawdę mnie pociągają. Wiem, że to nie jest dobre, moralne ale kusi mnie to. Chcę żeby ci faceci mnie zdominowali. Chciałabym się poczuć jak taka uległa suczka a oni byliby takimi dominującymi samcami alfa. Jeezu jak mnie to podnieca :P. Wiem, że to szalone ale nie mogę przestać o tym myślećZ jednej strony chciałabym a z drugiej boje się. Napiszcie tez koniecznie o ewentualnych negatywnych konsekwencjach.

Gość rohatyniec
a czemu nie z piętnastoma??? 3 to mało szalona liczba

Gość xtrin
Nikt mi nie pomoże :(

Gość facet__
jesteś niezłym bajkopisarzem (bajkopisarką?), gratuluję.

Gość Negatywne konsekwencje
... to chyba tylko takie,że trudno Ci będzie potem ustalić tatusia dziecka

Gość a jak by to miało
technicznie wygladać? napisz proszę bo nie umiem sobie wyobrazić.. a konsekwencje możesz mieć przede wszystkim emocjonalne

Gość krzychhhhh
DwOch z tyłu jeden z przodu. Widziałem tak na filmie

Gość Negatywne konsekwencje
jeden z tyłu, drugi z przodu a treci poleciał na piwo

Gość a jak by to miało
jak dwoch z tyłu??

Gość krzychhhhh
kobieta ma przeciez dwie dziurki

Gość a jak by to miało
w powietrzu????

Gość rohatyniec
taaak nalot i bombardowanie nasieniem:)

odnosząc się do tematu to: smarój odbyt i wyjmnij zęby... a o pipkę sie nie martw i tak jak studnia bez dna. ;)

Gość a jak by to miało
cały czas sie odnosimy imaginujemy sobie co i jak:) no więc???

A nie boisz się, że np stracisz dla siebie szacunek? Bo pomysł....hmmmm no nawet nawet zważywszy na fakt, że jesteś \"wolna\" :-D

Gość xtrin
Dzięki Darianka za pierwszy poważny post. Nie tego się nie obawiam ale boję się, że ktos może się dowiedzieć i zrobia ze mnie dziwkę.

Sama propozycja robi ją z ciebie... pomyslałas dlaczego akurat ty?

No w sumie jest taka opcja, bo wiadomo. A nie ufasz im na tyle, żeby wiedzieć że to się nie rozniesie?

Gość kasiunia19
Jeżeli dobrze znasz tych facetów to nie powinien sie nikt dowiedzieć. Ja bym sie zdecydowała. Masz racje czasem trzeba zrobic cos szalonego

Gość xtrin
Ufam im ale w sumie nigdy nic nie wiadomo

xtrin, a w jakim jesteście wieku??? tak pi razy drzwi razy oko :-D

Gość sluchajcie to
juz tu bylo. wymysl cos vardziej oryginalnego :O

Gość xtrin
Ja mam 22 a oni 28, 32 i 40.

Negatywne konsekwencje jeden z tyłu, drugi z przodu a treci poleciał na piwo dobre to :D

Gość nikola_
witaj.ciekawa propozycja od faceta ale trzeba sie zastanowic czy naprawde warto i jakie potem beda tego konsekwencje.rok temu mialam taka przygode ale z dwoma facetami w tym jeden jest teraz obecnie moim mezem a drugi dobrym kumplem.byl alkohol,impreza nikt nie myslal.a po fakcie dopiero kazdy mialporzadnego moralniaka.nigdy nie wrucilismy do tego tematu wszystko umarlo smiercia naturalna.nadal jestesmy swietnymi przyjaciolmi ja z mezem dogaduje sie doskonale ale do tamtego nikt nigdy nie wraca.

No właśnie, ten moralniak o którym piszę nikola, tego bym się bała

Gość olcha
40... to prawie jak ojciec.... przyjemnosc przyjemnoscia, adrenalinka adrenalinka, ale zastanow sie, jak czesto psotepuja faceci. zaraz rozgadakja ze dymali Cie w trojke.... zastanow sie tez nad konsekwencjami typu ciaza, choroby, no a przede wszystkim kac,moralny kac.... teraz mowisz ze nie boisz sie tego a co bezie chwile po? pomysl, na dzien dzisiejszy chcesz ich trzech, zeby Cie zdominowali, a co bedzie, kiedy beda na sile wpychali Ci penisy do gardla, tak ze bedziesz sie ducic, co bdzie kiedy slowo "nie" przestanie miec swoj sens....

Gość xtrin
Nikola nie wyobrażam sobie sytuacji takiej jak twoja. Chyba nie wyszłabym za mąż a kumpla nie chciałabym znać. Oni sa moimi znajomymi ale nie az tak bliskimi.