Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtrin

Seks z 3 facetami

Polecane posty

Gość xtrin
Wcale jeszcze nie zdecydowałam gdyby tak było nie pytałabym was o zdanie. Jeżeli pytam to znaczy, że mam wątpliwości. Kusi mnie to ale mam obawy dlatego rozważam wszystkie za i przeciw. Wasze zdanie jest dla mnie wazne. Czy znacie może jakąs dziewczyne, która to zrobiła i jakie to miało skutki?

Gość xtrin
Perła czytałam wiele twoich wypowiedzi i mozna nawet powiedzieć, że jestes w pewnym sensie dla mnie autorytetem ;) Napisz więc prosze jakie widzisz pozytywy a jakie negatywy. Obiecuję, że wezme pod uwage twoje uwagi zresztą innych tez ;) Co takiego złego może się stać. Ja na razie boje sie tylko żeby to wszystko się nie rozniosło. Nie widze innych negatywów za to wiele pozytywów :)

Mogę Cię prosić byś wymieniła te negatywy i pozytywy jakie widzisz ? Może w ten sposób dojdziesz do tego czy warto. Z tym wygadaniem się to jest trochę kiepsko, większość lubi się chwalić... (;

Gość xtrin
Argumenty na tak: Przeżycie czegoś nowego Fajny seks Większe doznania Faceci są przystojni, mili, kulturalni Chęc bycia totalnie zdominowaną Argumenty na nie: Wszystko sie wyda, będe miała opinie dziwki Wszystko wymknie się spod kontroli Kac moralny

Czyli rozum przeciw pokusie (; Pomyśl na spokojnie o wszystkim i tyle, nie widzę innego wyjścia. Osób które to przeszły nie znam, może znajdziesz coś na necie o tym, czytałem tylko często o skutkach i o tym jak wygląda seks z kilkoma facetami dlatego odradzam, reszta należy do Ciebie, pozdrawiam.

No wiesz - Twoje życie erotyczne dotychczas nie było jakieś takie bujne. Narządy rozrywkowe masz delikatne, nie przyzwyczajone do urazów, zabawa z tyloma naraz może być dla Ciebie zwyczajnie bardzo bolesna. Każdy z nich będzie chciał być lepszym ogierem od kumpli i przez to możesz zostać potraktowana zbyt brutalnie. Jeżeli ci dwaj, którzy będą \'na dole\" ulokują się w tej samej dziurce - mogą Cię ponadrywać (bo wątpie, żebyś była aż tak rozciągnięta). Jeśli będą w dwóch otworkach, to tym gorzej dla Ciebie, bo nawet jeden pojedyńczy facet będąc w tej niewłaściwej dziurce musi być bardzo uważny, żeby nie zrobić krzywdy.Prawdopodobnie będzie alkohol, a wtedy zapomnij o ich ostrożności. Następnego dnia - wsyd w dwóch gabinetach: u gina i u proktologa. Kilka lub więcej dni bólu i strachu o zdrowie. (i być może z jakimiś szwami wewnątrz). Jesli chociaż jeden z nich np. w czasie \"męskich opowieści przy piwku\" chlapnie cokolwiek ozorem, to... sąsiadki będą spluwały na Twój widok. Ja też jestem z tzw.\"dobrego domu\", ale nigdy nie miałam takich durnych pomysłów.:( A wiesz, że za gwałt zbiorowy jest większa kara niż za jednoosobowy? Wiesz??? I przeczytaj topick "boli mnie tyłek". Pisałam tam na pomarańczowo radząc dziewczynie jak najszybszą wizytę u lekarza. Ciebie nie tylko tyłek może potem boleć. Ajeśli rozwalą Ci zwioeracz na zawsze????

dorzucę parę: na tak zaspokoisz swoją ciekawość na nie zaspokoisz swoją ciekawość możesz zostać zgwałcona możesz się czymś zarazić możesz zajść w ciążę możesz nabawić się niechęci do seksu, poczujesz się wykorzystana seks przestanie być fajny (zniszczysz urok, tąfają otoczkę, dla której seks to nie zwykłe bumbum)

Gość xtrin
Perła przytoczyłas bardzo powazne argumenty ale nie zniechęciałas mnie tak do końca. W sumie wychodzi, że negatywne moga być przede wszystkim skutki fizyczne natomiast nieiwele napisałas o psychicznych a te mnie interesują. Miałam co prawqda tylko dwóch facetów ale nie jestem taka znowu całkiem niedoświadczona. Uprawiałam juz seks analny i nie mam z tym problemu. Sprawiało mi to przyjemnośc :) Poza tym ja to chcę tak zorganizowac żeby przed wszystko sobie ustalić i trzymać sie tych zasad. Jak pisałam moge tez w razie czego liczyć na jednego z tych facetów. Ale na pewno dałas mi do myslenia. w tej chwili raczej tego nie zrobie to nie może być pochopna decyzja.

Gość xtrin
Wirtualnie dzieki za odpowiedź ale z tą ciążą to się nie zgadzam, z chorobami tez nie. Jesliby to tego doszło to tylko w zabezpieczeniu.

teżjestem panienką z dobrego domu, wiem, że możesz mieć pokusy \"zrzucenia\" z siebie tego ułożenia, tej poprawności, ale takie działanie się mści.

Gość lusi co nie musi
same autorytety się tu juz wypowiedzialy jak w Wielkiej Grze eksperci...tylko miauczydełka jeszcze brak ..:o

Gość no to ja nie rozumiem
chcesz zaspokoić ciekawośc, żeby było spontanicznie itp, chcesz być zdominowana i ustalac zasady przed? sorry, ale to troche wbrew sobie jest, nie sadzisz?

Gość xtrin
No własnie niech się miauczydełko wypowie ona podobno miała epizod z dwoma :)

Gość xtrin
Spontanicznie ale z pewnymi zasadami.

Gość no to ja nie rozumiem
tez sie dziwie, ze naczelna pipodajka forum jeszcze nie przylazła dawać swoich "dobrych rad" :O

Gość xtrin
Ale HPV z jednym partnerem tez się możesz zarazić tak samo innymi chorobami.

Gość oh maj gad
jak chcesz sluchac miauczydelka, to powodzenia. W wieku trzydziestukilku lat snuje swoje fantazje na forum, bo na jej widok zapewne całe miasto spluwa :O Daruj sobie ten pożal się boże autorytet :O

Gość oh maj gad
poza tym dziwczyny dobrze ci tu radza, a ty dalej swoje. skoro masz na to tak wilka ochote i raczej nie odejdziesz od swojego pomyslu, to powodzenia, napisz nam jak bylo ;)

lusi... o mnie piszesz? to by było ciekawe:D HPV można i od jednego to fakt, ale facet, który pójdize na coś takiego raczej będzie miał sporo partnerek seksualnych i będzie traktował seks jako sport. Ryzyko wzrasta.

No wiesz - o skutkach psycicznych trudnomi pisac, bo nie znam ich ani z autopsji ani z opowieści kogokolwiek. Psychike zresztą ludzie mają różną i to, co dla jednych może być nie do przeskoczenia, dla innych jest czyms normalnym. Moge pisac tylko o tym, o czym wiem. Z pewnością zwykle byłaś traktowana dobrze i sama też źle o sobie nie myślisz. To się może zmienić chyba. A jeśli kogoś mocnno, mocno pokochasz nie będzie już tej magii wczasie seksu z nim. A przecież będąc w pojedynkę z ukochanym mężczyzną możesz mu powiedzieć, że chcesz być potraktowana jak ulicznica i.... przeżyjesz przwie to samo nie narażając zdrowia, psychiki i...opinii. :)

Gość xtrin
Oh maj god ja jeszcze nic nie zdecydowałam. Chce poznac opinie innych.

Gość oh maj gad
wiesz perełka, ale jej chyba chodzi o to, że "prawie" robi wielką różnicę :D Dziewczyno, też jestem z :dobrego domu" ;) Też bym wiele rzeczy chciała... ale zostaną one w sferze fantazji, bo nie warto ryzykować tym co się ma dla chwili wątpliwej w tym przypadku przyjemności.

Gość kochaneczkaaa
Takich rzeczy nie robi sie z dobrymi kumplami! Owszem "teren" powinien byc sprawdzony. Rozumiem, ze to kręci ale faceci inaczej do tego podchodzą, teraz Cie namawiają a pózniej bedziesz dla nich dziwką. Jeszcze raz odradzam kumpli!

Gość święta racja...