Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtrin

Seks z 3 facetami

Polecane posty

Gość oh maj gad
za to obcy od razu będą mieli w głębokim poważaniu twoje uwagi i zerżną cię na siłę. Daruj sobie :O Dobranoc

xtrin, a czy myślisz, że w czasie zabawy któryś z nich będzie myślał o tym, żeby Ci przypadkiem nie uszkodzić zwieracza? Czy któremuś z nich będzie zależało na tym, żebyś kiedyś w przyszłości mogła spokojnie donosić ciążę? Czy wszyscy trzej wytrzymają do końca życia, żeby się wyczynem nie pochwalić kolegom? Wytrzymasz pogardliwe spojrzenia sąsiadek? Spojrzysz w oczy rodzicom? Zapewnisz przyszłego ukochanego, ze kochasz go prawdziwą czystą miłością? Spojrzysz na siebie w lusteku z sympatią i dumą. Nie będziesz się bała, że w czasie ślubu ktoś zgłosi przeszkodę?

Gość kochaneczkaaa
Perełko... Przesadziłas z tym ślubem ale w wiekszości masz rację. Powiem tak... trzeba mieć do tego silną psychikę i brak kręgosłupa moralnego. Powodzenia.

Gość oh maj gad
ja jeszcze zapytam: a w razie wpadki będziesz robiła badania jak aneta K? :D (nie mogłam się powstrzymać, to takie na czasie) :D

Gość oh maj gad
nie wierzę, że ta dziewczyna jest taka naiwna...

Gość kochaneczkaaa
Jest młodziutka a stare capy ją podrajcowały. (Zakładając, ze to nie prowokacyjny topik)

Gość grębałowianka
Xtrin nie słuchaj ich jeżeli masz na to ochote to zrób to :P. Inaczej będziesz żałowała do końca życia :)

Gość xtrin
Fajny ten wywiad :) Cejrowski załatwil Frytkę :)

Gość spróbuj
skoro Cie t otak kreci..a potem nam opowiesz, ok? :)

Gość spróbuj
lepiej zalwoac, ze sie cos zrobilo, niz zalowac ze sie tego nie zrobilo :) i jak juz kiedys znajdziesz tego jedynego, któremu bedziesz wierna, bedziesz sie do konca zycia zadreczac, z emialas taka szanse a tego nie wykorzystałas i bedziesz myslec jakby to było. Zrób to, zanim jeszcze nie ejstes z facetem w stałym zwiazku...

Gość spróbuj
no ja np. jestem ze swoim facetem od 3 lat i nigdy jakos mnie nie krecił seks w trójakcie (badz czworokącie:p) nic mnie tak nie kreci jak seks z Nim i TYLKO z Nim :D wiec jak juz bedziesz miala faceta, to nawet juz nie bedziesz miec ochoty na takie przygody :p (chociaz zdarzaja sie wyjatki)

Gość julka taka sobie
Xtrin idź na całość!

Gość juzio mały
To po 10 latach przychodzi chętka na czworokąty? Twój mąz wie o tym?

wydaje mi sie ,ze sam zachowal sie gorzej niz dziwka mpowiac takie rzezczy ,dla mnie to nie facet ,kto wie ,moze mu bryknal kiedy tak ja ponizal ,ale sa gustya i gosciki ,JEDNYM STAJE OD LODA A DRUGI MUSI PONIZAC ZEBY BYLO MU DOBRZE,fRYTKA sama siebie juz ukarala ,idac do lozka z facetem przy kamerce.......

Gość juzio mały
Xtrin, ponętna jesteście zboczone :)

Gość juzio mały
Dlaczego nie trzech jak xtrin :) Co trzech to nie dwóch :)

nie jestem zboczona ,poprostu chcialbym wiedziec jak to jest ,neci mnie ta obcja..:))Pozatym nie wiem czy nie chcilabym uciec przez zamkniete drzwi

Gość juzio mały
Z trzema tez mogłoby byc fajnie ;) Pomyśl ty jedna a ich trzech przystojniaków :) Na pewno nie uciekałabys :) Jednak xtrin jest odważniejsza od ciebie.

ja nie jestem wcale odwazna !!! mowic szczeze to bardzo chce ,ale boje sie ,wkoncu nie wiem co moga mi zrobic....:((

Gość singiel do smierci
No tak. Takie własnie sa dzisiejsze polskie kobiety. Cholera po co sie żenić :o Lepiej zostac singlem.

Gość prezenterka
Najlepszy argument przeciw zestawowi 3+1 wyglaszaja te co mowia "ci faceci rozplotkuja jaka jestes". To znaczy ze gdyby ci faceci byli na przyklad z Finlandii i znali tylko jezyk finski i rozplotkowanie byloby wykluczone to same byscie sprobowaly z nimi 3+1??

Gość singiel do śmierci
Celna uwaga pani prezenterko :) Wszystkie tak naprawde chciałyby ale boja sie plotek :(

kzdy znas ma jakies fantazje ,niestety czasem na fantazji trzeba poprzestac.Gorsze sa takie ktore o nich nie mowia i jeszcze udaja,ze sa swiete ,co gorsza krytykuja innych...