Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabcia83

Doswiadczone mamuski- JAKI WOZEK NAJLEPIEJ KUPIC???

Polecane posty

KTORE WOZECZKI WEDLUG WAS MAMUSKI SA NAJWYGODNIEJSZE...??? ;) TERAZ JEST TYLE NA RYNKU,ZE SAMA NIE WIEM JAKI LEPIEJ ;/ PODOBAJA MI SIE TAKIE MNIEJSZE,ALE CZY TO PRAKTYCZNE I CZY WOGOLE JEST SENS TAKI KUPOWAC ;/

mysle ze \"dobry\":) czyli wygodny,nie ciasny,z bobrym amortyzatorem i nie wzacy przyslowiowej tony...... wybor fakt szokuje.Ale kazdy ma i zalety i wady. To zalezy kiedy dziecko sie pojawi.Do czego bedzie sluzyl tzn. gdzie nim bedziesz jezdzic czy po wertwpach czy po asfalcie .. takie rzeczy warto wziasc pod uwage.

raczej nie bede po wertepach jezdzic;) ale nigdy nie wiadomo gdzie sie z dzidzia wybierzemy na spacerek...Dziekuje za chodz troche informacji przynajmniej wiem czym mniej wiecej sie sugerowac;) DZIEKUJEMY Z FASOLKA;)

wiesz..:) nie podam ci konkretnej marki bo zaraz by mnie tu zjedli..:) jedni chwala np 3 w 1 czyli gondolka + fotelik + spcerowka..a inni uwazaja ze to bezsens ze lepiej najpierw gleboki a potem spacerowka.. Jedni lubia 3 kolowe inni 4 jedni kola duze pompowane a inni lekkie plastikowe.. jak widzisz ciezko doradzic. to zalezy raz co Ci sie podoba. a dwa zeby bylo praktycznie. Jesli masz np. mieszkanie w bloku a w nim nie ma windy to odpusc wozek z ciezkimi pompowanymi kolami bo nieporadzisz sobie z noszeniem po schodach .No chyba ze masz pomieszczenie na jego parkowanie... Ale jesli np. lubisz wycieczki po lasku,parku albo chodniki w okolicy sa w fatalnym stanie to male plastikowe koleczka zupelnie sie niesprawdza... Ceny jak wiesz tez sa strasznie zroznicowane. Niektoryc nie stac poprostu na takie np. trio ktore zaczynaja sie od 1400 zł w zwyz... Dlatego nie ma tak ze ten czy ten jest najlepszy:) popatrz moze tez na alegro.Czase,m ktos ma do odsprzedania cos super:)