Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goszka

jak pielęgnować taką fryzurę??

Polecane posty

marzy mi się taka fryzura http://ikf.com.pl/srednie/fryzura50.htm (jak dziewczyna po lewej), podpowiedzcie czy takie uczesanie wymaga jakiejs specjalbnej pielegnacji?? jakies pianki itp.. oraz czy duzo trzeba poswiecac czasu rano na ukladanie takiej fryzury? prosze o rady

Mam taką fryzurę. Szczerze? Wystarczy dobry szampon, czasem odżywka i ja lekko unoszę włosy gumą. Zajmuje mi to jakieś 3 minuty. Polecam. :-)

thz za odp:) a mozesz mi powiedziec do jakiego ksztaltu twarzy pasuje takie uczesanie?? ja mam raczej okragla buzie i nie wiem czy byloby mi do twarzy....

Gość 20/h
to zalezy od wlosow ta fryzure po lewej wystarczy czochrac suszac :classic_cool: a po prawej trzeba podprostowac o ile sama nie masz "bezczelnie" prostych wlosow

Gość 20/h
szalona ale ktora masz? bo obie sie roznia

Gość 20/h
haha moj blad ;) nie doczytalam ;)

Gość kochanka_swego_męża
fffffffff

Gość kochanka swojego męża

Nic się nie stało przecież. :-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia. A fryzurkę polecam, dla leniwych idealna. ;-)

Gość 20/h
ale chyba nadaje sie do gestych wlosow bo jest mocno wycieniowana. a jak ktos ma malo slabe wslosy i rzadkie to chyba nie za bardzo beda wygladac te dluzsze

a ja bylam tak kiedyś ścięta... lecz niestety u mnie nie były to trzy minuty ;) mam włosy falowane, lekko kręcone, i żeby wszystko wyglądało jako tako (tak jak na zdjęciu) najpierw musiałam włosy wyprostować, później poczochrać i spryskiwać lakierem od nasady, żeby mi się trzymało i nie kręciło... urok kręconych włosów :O teraz staram się raczej podkreślać ich skręt i zajmuje to dużo mniej czasu - ale i fryzura inna ;) :)

Ja mam gęste, ale bardzo cienkie, taki puch. Wystarczy \"utemperować\" gumą i cały dzień nie ma się najmniejszych problemów.

cos w tym jest...moja wlosy sa raczej ani nie za geste ani nie za rzadkie... sama nie wiem... oj teraz jestem juz mniej pewna tej decyzji ...............

Gość 20/h
to tylko wlosy :p ryzykuj :D ja tez bylam konserwatywna jesli chodzi o fryz i balam sie wszelkich zmian az w koncu zrobilam sobie bardzo krotka grzywke i jestem zadowolona :D

Gość 20/h
masz czkawke? :P