Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka101

CO JESC ZEBY DOBRZE SMAKOWAC?

Polecane posty

Gość cytrynka101

Faceci podobno moga jesc ananasy zeby ich "soczk" fajnie smakowaly, a jak z kobitkami?:D Znacie jakies diety na smakowita minetke?:D

Gość zapiter
CZOSNEK !!!

Gość cytrynka101
o fuj:P Serio pytam powaznie, nie jest to moj zyciowy problem, tak tylko z ciekawosci:D

Gość no właśnie też
sie zastanawiałam czy sławetny sok z ananasa wpływa jakos na kobiecy smak... hmmm

kobieca cipka była, jest i bedzie kawsna!!! bo taki jest jej naturalny odczyn!!! no raz nie była kwaśna bo strzelałem minetke po zaaplikowanej globulce! :( wtedy akurat był zajebiscie chemiczny posmak :P bleeee

wybaczcie jeśli cos poprzekręcam albo spalę ale... to było tak: W raju! Szła Ewa nad brzegiem morza, poslizgnęła sie i upadła w rozkroku na śledzia!!!! i od tego zdarzenia nie wiadomo czy cipka smierdzi śledziem czy śledz smierdzi cipką! :D

fogo ja nie wiem co ty lizesz ale na pewno nie kobieca cipke, bo jakos nie widze jej zwiazku z zapachem sledzi:o

Gość myjcie sie
to nie bedzie smierdzialo!!!!!!Zadne sledzie, przeciez taka czysciutka cipka to miodzio:D

Gość Gdański chlop
Podobno to co piszesz jest prawdą,gdzieś czytałem na ten temat. O ile pamiętam to nie wolno jesc pikantnych i slonych potraw. Ale czy to ma aż taki wielki wplyw na smaczek Twojego "soczku"??? Nie wiem??? Jest źle z nim???

Gość jako kobieta po 30
przestańcie z tym ananasem Pan Janusz Wiśniewski autor Samotności w sieci ekspertem od smaku wydzielin ciała ludzkiego... :D nie palcie paierochów, nie pijcie alkoholu, nie jedzcie fast foodów i bedzie ok