Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domina86

Praca jako kierowca ....

Polecane posty

Gość domina86

Moj tato ma doswiadczenie jako kierowca (autobusy i ciezarowki) i chialby wyjechac za granice i pracowac w swoim zawodzie, niestey nie zna angielskiego,i tak sie zastawniwam czy moze ktos wie czy sa jakies firmy w polsce ktore rekrutuja polakow do pracy za granica (najlepeij londyn) i oferuja szkolenia jezykowe (wiem,ze takie cos bylo jak wstapi9lismy do UE). Z gory wieeeeelkie dzieki.

Jesli nie zna jezyka to niech jedzie lepiej przez polska agencje, niestety nie mam pojecia jak sobie taka prace zalatwic w Polsce.

Gość miiikiii
Hej! moj tata ma takie samo doswiadczenie jak Twoj, no i ten sam problem.. Ja w lipcu jade do meza(on jest w Uk ponad rok)i i chce zabrac tate. Spróbuj wyslac Jego CV do FIRST-a to 1 z ang. przewoznikow. Oni niby chca tez takich ludzi bez języka, bo najpierw ich uczą. Ja wlasnie mam zamiar wyslac CV taty. Pozdrawiam www.firstgroup.com.pl rekrutacja@firstgroup.com

Gość miiikiii
jak jeszcze coś znajdę to dam znać, Ciebie proszę o to samo:-)

Gość domina86
mikiii ---- wielkie dzieki, ja wlasnie chcialam tate do Firsta wyslac,bo moglby pracowac w Londynie,a ja tutaj mieszkam,plus to dobra firma... wczoraj wyslalam zapytanie na ich angielska strone czy istnieja jakas szansa znalezienia pracy dla moejo taty w jego sytuacji.....zobaczymy... jak znjde cos innego to dam ci znac...