Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominika rubiś

co zrobic ?

Polecane posty

mam 26 lat i chlopaka z którym poszłam do łózka gdy sie w nim zakochałam tj. po 4 miesiacach. Niedawno rozmawialismy o swoich wczesniejszych zwiazkach. Spałam przed nim z 3 facetami, z kazdym wczesniej nim sie zakochałam. mój obecny powiedział ze po tym, co usłyszał czuje sie obrazony i chce mnie rzucic. stwierdził ze kobieta powinna całe zycie sypiac z miłosci albo nie a nie raz tak a raz tak. powiedział ze jest wg. mnie gorszy bo z nim po 4 miesiacach a z innymi po 2 czy 3 tygodniach. prosze o powazne wypowiedzi na temat kobiecych zasad. pomozcie mi, co ja mam zrobic ?

Gość Dontsova
pierwsza ;-)

moze i nie powinnam o tym mówic ale stało sie co mam zrobic i co sadzicie o moim postepowaniu i ogólnie o kobiecych zasadach ?

Gość no właśnie po cholerę

Gość pogoń w cholerę i już

Gość ja też kiedyś popełniłam ten
błąd, a nawet mu chciałam poszpanować i powiedziałam nieprawde :-o . Myślałam że wyszłam na taką fajną a on mi później dał do zrozumienia że ma mnie za szmate :-o no i dobrze mi tak. Teraz ŻADNEMU facetowi nie mówie i nie powiem, nawet jak mnie ciągle dopytuje! w zyciu! a jeśli chodzi o Twój przypadek.. Trzebabyło chociaż oszczędzić mu faktów z kim po jakim czasie.. no ale stało sie. Powiedz mu że teraz liczy sie on i to co jest między Wami i żeby sie nie zachowywał jak gówniarz :-o

Gość zezowata zózia
Wycofaj się, tzn - powiedz, ze mu pozazdrosciłas jego opowieści i też chciałas poszpanować, a tak naprawdę, to cnote straciłaś, jak nieostroznie wkładałaś tampon, tylko, ze głupio Ci sie było do tego przyznac i ze wstydziłaś się powiedziec, ze jeszcze z żadnym nie byłaś, bo bałaś się , że pomyśli, że nikt Cię nie chciał, a to nieprawda. ;)

A po co o tym gadać?? Ten temat zawsze poruszy którąś ze stron (ty mialeś tylu, ty mialaś tylu...) kochacie się i to się liczy a kto ilu miał co za różnica?? Może jako facet faktycznie czuje się teraz zagrożony-jak sypiałaś bez miłości to dlaczego masz dlaej tak nie robić?? Nie wiem nikt Ci tu dobrej rady nie da-sama jakoś musisz to rozwiązać!! A to, że z nim sie kochałaś później to chyba plus-podeszłaś do niego poważniej!! Kobietą jesteś i nie wiesz jak odwracać kota ogonem?? heheheh troszkę praktyki.....:-)