Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirtualnie

niespełnione fantazje...

Polecane posty

Założyłam wreszcie topik:) Niech będzie dla kobiet i mężczyzn, którzy mają fantazje, którymi nie mają się z kim podzielić... Nie muszą być poprwne ani takie, które wprowadziliby w życie. Dziwne, skryte, własne...

Chciałabym, żeby stanął za mną teraz mężczyzna. Położył dłonie na moich ramionach, powoli przesuwał językiem po mojej szyi. Przechyliłabym szyję, zamruczałabym mu coś do ucha. Chciałabym poczuć jego dłonie na moich piersiach, delikatnie pieszczonych brodawkach. Chciałabym, żeby zawiązał mi oczy...

czułabym niepewność, jego zapach i dotyk. Chciałabym by rozsunął moje uda. I tu pojawia się dylemat :D

ups, widzę, że z tym myśleniem to gafę popełniłam:P widzę, że ostatki królują. Ludzie spełniają swoje marzenia....

Gość co za dylemat
nie rozumiem :-o

ha, widzę, że test na wyobraźnie zrobiłam nie chcący:P dylemat dotyczy tego co dalej:)

Gość zwyczajna ona
moją największą fantazją jest kochanie się z drugą kobietą. Chyba nawet nie mam innych fantazji..

Gość mamteraz czas i ochote
znaczy się analnie czy waginalnie ma cie wziąć?

wiesz... skoro już kucnął i rozsunął moje nogi....:P Jak chciaąłbyś się kochać z tą kobietą?

Gość sławna mariola k
ja mam różne fantazje, o kobietach, gwałcie, seksie z trzema męźczyznami :-p ale ostatnio w moich marzeniach pojawia się głównie kolega R. którego niestety nigdy nie posiąde :-(

Gość z kur wielu
znana czerń "Posiąść Ritę Faltoyano na wszystkie możliwe sposoby" Chcesz ja posiasc tak jak 2tys. innych facetow ja 'posiadalo...''? Moja fantazja to popatrzec jak moja kobieta zabawia sie z druga probojac jak najdluzej wytrzymac nie dolaczajac sie (;

ja kto widzisz? Kobiety w wannie (mydełko, piana, mokra skóra)? Może na łóżku (jedwabna pościel, świece, ? kadzidełka)? A może... jak to widzisz?

Gość z kur wielu
Nie, nie w wannie, tym bardziej nie w pianie, zbyt dużo by zakrywała ;) Po prostu siedzimy sobie, popijamy piwko i w pewnym momencie zaczynają się całować, lizać... a ja patrzę (czyt. podziwiam ;) ) Próbuje wytrzymać ;) Jeśli chodzi o fantazje które spełniam to dominacja. Dominuje nad moją kobietą a ona uwielbiam być mi uległa ;) więc jak możesz się domyślać poszerzamy to o gadżety (chusteczki na oczy, może kiedys zakupimy kajdanki ;)) Ogólnie jest fest zajebiście ;)

Gość podrzut

Gość qwertdfsdf
hm.. ostatnio mam takie jedno bardzo zboczone marzenie..... by moja przyszła tesciowa przykleiła sobie włosy ktore ogoliła Britney Speras! zjadła moja kupe a nasepnie wypiła moj mocz a wszystko to z usmiechem na ustach!