Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski21

dlaczego faceci wolą bardziej seks bez prezerwatywy niż z nią?

Polecane posty

Gość ciekawski21

Gość z kur wielu
zadaj sobie to pytanie, pomysl chwilke.. jeszcze chwilke.. i odpowiedz sobie sam...

Gość tak nas stworzyla natura
ze bez gumki lepiej. W prezerwatywie to tak jakby jesc cukierek w papierku;)

bo ziemia jest okrągła, gwiazdy uroczo świecą a księżyc powala pięknem jak zawsze :)

Gość Gatka
Ja nie jestem mezczyzna a tez wole bez. po 1.lepsze doznania po 2.lepsze samopoczucie po3.nie trzeba przerywac pieszczot w celu poszukiwania,rozpakowywania izakladania gumki po4.sam kontakt.cialo przy ciele a nie gumka przy ciele po5.ten zapach ble,nawet zapachowe jak dla mnie smierdza po6.pozdrawiam

Gość pikna lejdi
A ja sie nigdy nie kochalam bez gumki wiec mozna powiedziec ze jestem dziewica ;)

a ja tylko z guma, mialem przypadki że one nie chcialy z guma - wtedy nie było seksu - jestem pryncypialny

Gość To prawda ze teraz
HIV buszuje i zanim sie z kims "tego" to trzeba miec pewnosc . Ale jak sie juz ja ma to na 1000% wole "bez" . :classic_cool:

Gość To prawda ze teraz
Teraz zauwazylem ze nie odpowiedzialem calkiem na temat .... Sorki ... Dlaczego ? Hmmm Jest duzo przyjemniej .... Nie ma nic pomiedzy nami :) Taki kontakt bezposredni cialo z cialem itd :P I wlasnie to mnie rajcuje !!!!!!!!!!

to proste. seks z prezerwatywa to jak lizanie loda przez szybe. subtelna roznica, a jednak to nie to samo :)

Moje Kochanie mówi, że go drażni zapach... No ale biorę pigułki, więc taka duża różnica to dla mnie nie jest :) Można się kochać bez latania do łazienki ;)