Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne rzeczy./

MOJ PC JEST STRASZZZZNIE WOLNY-CO ZROBIC BY DZIALAL SZYBCIEJ?

Polecane posty

Gość straszne rzeczy./

MAM 196 pamieci ram /czy cos takiego/ moj pc bardzo wolno chodzi.. nie wiem jaka jest tego przyczyna.. czy mozna jakos temu zaradzic?

Gość eMek
jaki system? kiedy instalowany? jaki antywirus? jaką przeglądarkę używasz? I parametry systemu... (prawym na 'Mój komputer' / właściwości)

Gość autorkatopikuu
a wiec:" -MP -kiedy??hmm nie pamietam...ale rok temu byl kolega i ,,go czyscil'':/ -od dzis antywirus NOD 32 /ale wersja testowa/ wczesniej avAST -przegladarka firefox -896mhz -128mb ram przepraszam ze teraz odpisalam ,ale chcac odpisac, to mi sie na strone tlenu otwieralo .

Gość podnossze

Gość eMek
+ 128 ramu (minimum dla xp to 256, chyba że nie używasz Luny itp wodotrysków XP to wtedy 128 nawet uciągnie :) ) Przeskanuj dysk twardy. Najlepiej oddaj kumplowi dysk i niech przeskanuje go na swoim systemiku :) ps. Nod32... trzymaj się go. Jeżeli nadal bedzie tylko 128 ramu :) pps. A najlepsza by byla reinstalacja systemu... :)

Gość szeryf............
ja mam podobnego kompa - 866 mhz - ale mam 256 ramu 0 chodzi tak w miare 0 jak mialem 128 to była masakra - 256 to teraz tez dla mnie troche mało - ale da sie pracowac - musisz dokupic min. 128 mb ram`u - tylko niech ci ktos doradzic jaki typ kupic, bo muszą być odpowiednie parametry!!!!