*Gwiazdka Mała 0 Napisano Luty 20, 2007 zmienilam rigevidon na harmonet- 0,020 mg etylestradiolu i 0,075 mg gestodenum słyszałam ze harmonet należy do tej lekkiej antykoncepcji bo ma 0,020 mg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prxecież Napisano Luty 20, 2007 sa nowoczesniejsze i zawieraja minimalna ilosc chormonow mowie ocztwiscie o harmonecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Luty 20, 2007 wydaje mi się,że zrobiłam dobry wybór bo rigevidon miał 0,03mg etlestradiolu i 0,15 lewonogestu to spora różnica :) biorąc pod uwage to że biorę tabsy tylko dla efektu anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prxecież Napisano Luty 20, 2007 pewnie ze tak po takich dawkach jakw reg mogla bys miec potem duzy klopot w zajsciu w ciazy za kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daisy86 Napisano Lipiec 19, 2007 Niskodawkowa antykoncepcja jest lepsza, nowocześniejsza. Przy tabletkach o wysokich dawkach hormonów częściej pojawiają się takie skutki uboczne jak bóle głowy, nóg, piersi itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach