Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa1

jesli możecie

Polecane posty

Gość wez mi tego luja
obudz sie dziewczyno gosc sprzedal ci sztuke o 2 w nocy bez zapowiedzi a ty chcesz go jeszcze bronic dobrze sie nad tym zastanow bo twoje myslenie z racjonalnym nie ma wspolnego nieistotne czy byla tam jakas panienka czy nie co to ma do rzeczy to ja uderzyl czy ciebie zastanawiaj sie jak go sprowadzic do pionu chyba ze sie boisz ze rozmowy na ten temat

Gość no troche
No widac jak po alkoholu wsztsko wychodzi, cicha woda..

Gość no troche
Ja to bym go niezle przetrzepala. Albo powesz troche, moze dowiesz sie czegos istotengo co moglo go sprookowac od takiej akcji, jednak NIC go tak naprawde nie usprawiedliwa

Jak facet bardzo rzadko pije i zdarzy mu się totalnie ochlać to często robi coś co zobaczy, bardzo możliwe że po prostu była tam jakaś laska z którą (nie koniecznie Twój facet ale może...) robił to samo \'ktoś\' i Twój facet przez alkohol też coś takiego zrobił. Ja często zrobiłem głupotę po alko ale nigdy krzywdę komuś, bardziej coś materialnego. Dziwi mnie tylko czemu Cie po prostu nie przeprosił... Porozmawiajcie nawet jeśli Ty masz zacząć rozmowę, bo przecież tak być nie może.

Gość brr
alicjo, obys nie musiala rozumiec nieszczesliwa, musisz z nim pogadac. nie powinno cie to obchodzic, co on pamieta a czego nie. uderzyl Cie potem bylo tylko gorzej... moze udaje, ze nie pamieta? opowiedz mu co i jak i dowiedz sie od niego wszystkiego. a potem niech sie chlop stara naprawiac blad... w ogole to kryminal mu grozi!

Gość Czemu nie...
Niestety dla niego to tylko seks i własna przyjemność,a Ty masz problem? Co będzie dalej? Może zamiast obrazy powinniście o tym porozmawiać?

Gość nieszczęśliwa 1
tylko sie biooję rozpocząc rozmowe ,bo boje sie ,że znowu mu odbije i co wtedy nie wyobrażam sobie naszego następnego seksu ,niewiem czy to sie nie powtórzy . nie wiem czy mam mu to przypominac,, a co jesli on znowu spróbuje

Gość wez mi tego luja
albo jest po twojemu albo koniec po co ci taki maz bedziesz twozryc nastepna patologiczna rodzinke pod gdzie wszyscy pod rezimem pana domu siedza i sluchaja kzdego widzimisie

Gość alicjaa852
brr -obym nie musiala rozumiec czego?? nie czepiaj sie mnie bo to ze ktos tu cos pisze to wcale nie musi znaczyc ze to prawda.. zaloze sie ze wiekszosc historii wypisywanych tu to wytwory wyobrazni.. nie wiem jak jest w tym przypadku i Ty tez nie to wie tylko autorka- lub autor ( bo tego tez nie mozna byc pewnym)

Gość nieszczęśliwa 1
ale szczerze mówiac , to nawet było fajnie po jakims czasie , takie moje ciche fantazje troche . ale nie moge mu tego otwarcie powiedzieć bo on nie wie , nie rozmawiamy o tym.

Gość wez mi tego luja
po jakim czasie? co bylo fajne? o co kaman teraz?

Gość nieszczęśliwa 1
wstydmi ale ja mam ochote na ostry seks , sle nie wtym sposobie jak on to zrobił . tylko ,ze on jest zawsze taki delikatny czuły .

Gość Czemu nie...
Więc sama widzisz.Jeszcze ten szit wyjdzie wam na dobre.

Gość wez mi tego luja
ale chcesz zeby cie po twarzy walil?

Gość nieszczęśliwa 1
no to juz wszyscy przestańcie sie martwic . wszystko ok.

Gość wez mi tego luja
pointa: JAK DOSTENIESZ OD KOGOS W MORDE WYJDZIE CI TO NA DOBRE //rym nie byl zamierzony

Gość Czemu nie...
Jeśli można pytanie do>>>tego luja.Czy Twoje życie aż tak poległo?

Gość alicjaa852
no i co? biedna nieszczesliwa!!!!1

Gość wez mi tego luja
zaczynam sie zgadzac z alicja to chyba jakas lipa jest rozwodze sie tu analizuje i ch.... z tego wielki bo jasnie wielmozna pani lubi jak ja ktos na sile... a jeszcze przed 15 minutami to jej nie pasowalo

Gość nieszczęsliwa 1
żaden ze starych kafeteriuszy nie skapnął sie ,że to prowokacja ,która od razu(ponoć) rozpoznajecie:P .

Gość wez mi tego luja
ile wy macie lat bo ja pier.... zaczynam watpic

Gość Czemu nie...
Mam 38 i normalnie nazwałbym to po imieniu,ale nie chcę być niedelikatny.

Gość wez mi tego luja
no ja mam troszke mniej a jednak sie odwaze: ŻENADA

Gość Czemu nie...
I po co tyle pisania? Ale lipa! A jak tam śledzik miłe panie?

Gość nieszczęsliwa 1
włączyło wam sie współczucie .? to i tak dobrze !!!! reszta to żenada ,że trzeba było cos takiego wymyslic i sprowokowac do myslenia o bycie ,.