Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już niewiem

warto???

Polecane posty

Gość sama już niewiem

witam wszystkie kobietki, które znalazły odrobinę czasu żeby tutaj zajrzeć ... mam pewien problem i mam cichutką nadzieję, że któraś z was może nieco rozjaśni mi w głowie ... już ponad rok staramy się z mężem o dziecko, obecnie leczę się u ginekologa, cykle miałam od wieki wieków 32 dni ... w tym cyklu lekarz zapisał mi Primolut Nor - @ przyszedł w 28 dc (więc teoretycznie dobrze, jednak wydaje mi się że mogę go uznać jako "za wczesny" biorąc pod uwagę moje cykle) - w terminie @ - już nie było miesiączki, sam okres też był inny, bez skrzepów, ponadto bardziej bolesny. Od 25 dc mam znowu brać ów lek z tym, że w ulotce oznaczono "nie brać podczas ciąży" - testu nie robiłam, bo @ przyszedł ale tak jakoś mi ... niewiem. Co uważacie na ten temat? Czy był to najnormalniejszy @ na świecie i brać lek bez testowania? Czy jednak mimo wszystko upewnić się? Chciałabym znaznaczyć, że ostatnio dziwnie się czuje tj mam mdłości, bóle głowy, odrzuca mnie na samą myśl o jedzeniu (jednak może być to również normalne odczucie - pogoda płata figle organizmowi) będę wdzięczna za każdą cenną opinię :) pozdrawiam

test ciążowy - przyjaciel kobiety :) wiesz, na twoim miejscu wolałabym i 10 razy robić test (co miesiąc) i się upewnić, zwłąszcza przy regularnym staraniu się, aniżeli przez niedopatrzenie zaszkodzić ewentualnemu dzidziusiowi po co masz czekać na drugą szansę? sprawdź, choćby dla czystego sumienia

Witaj. Mysle ze jestes w ciazy ale zrób koniecznie tescik to sie upewnisz i trzymamy za Ciebie kciuki:) Pozdrówka

Gość Alexxxa
Myślę, że objawy, które odczuwasz niekoniecznie muszą świadczyć o ciąży. Równie dobrze mogą to być skutki uboczne brania leku. Niemniej dziewczyny maja rację, aby się upewnić.

Gość sama już niewiem
witam was ponownie - pojawiły się dzisiaj u mnie różowawe plamienia - tym bardziej spanikowałam i "pobiegłam" bo test - negatywny jak nic - z jednej strony ulga, z drugiej smutek - no ale cóż, nic nie poradzę .... objawy ok - zgadzam się, nie świadczą o niczym, ale skąd te plamienia? skutek uboczny? A może jakieś uszkodzenie narządu? czy któraś tak miała? może mnie to uspokoi? dzięki za wszystko