Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi05

Jak naklejacie tipsa na problematyczna plytke???

Polecane posty

Dziewczyny jak naklejacie tipsa na plytke, ktora jest bardzo plaska?ostatnio zakladalam tipsy osobie ktora na kciuku miala bardzo plaska plytke, probowalam i nie moglam nakleic tego tipsa,az w koncu wycielam ksztalt literki V i jakos sie przykleilo ale to nie bylo tak paerfekcyjnie. Jesli macie jakies spospby to prosze piszczie, bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam

Gość wysokie obcasy25
radzę najpierw zrobic sobie kurs przedłużania paznokci:> a nie robić krzywde ludziom

widzisz problem polega na tym ze mam kurs :-) i umiem naklejac tipsy, ale gorzej mi wychodzi jak plytka jest wklesla i pytam o rade a nie o wysylanie na kurs!!!!!!bo go juz mam.Jestem ciekawa czy ty wszystko wiedzialas jak robic po kursie o ile go wogole masz. Kurs daje podstawy,a pytania wychodza w trakcie cwiczen........

chyba nikt nie trafil na wklesla plytke i chyb niczego sie nie dowiem oprocz tego ze lepiej zebym poszla na kurs, ktory mam.........

Gość ktosia niktosia
hejka wiesz co ja plaskie pazznokcie raczej wylewam na formie bo faktycznie tips nie łatwo nakleić za duże naprezenia materjału hihihi

ja niestety nie mialam na kursie formy i nie wiem zbytnio jka to zrobic,w sumie cos tam wiem,ale nie chce tak kombinowac na paznokciach, boje sie ze i tak moga odpasc. Moze pocwicze na paluchu(sztucznym) ta forme jesli sie uda. To jeszcze jedno pytanko, czy jak bede robic forma to wtedy musze robic wszystkie pazurki na tej formie a nie np. tylko jednego co jest wklesly??:-) Dzieki ktosia niktosia:-) P.S.Zaraz sie odezwia dziewczyny, ktore bede mi kazaly isc na kurs bo chce sie nauczyc sama formy:-) :-) :-)

Gość ktosia niktosia
heh nie musisz robic wszystkich na formie ale duzo zalezy od tego jakie robisz zdobieniewiesz jak przedluzysz przezroczystym to wiesz jak bedzie wygladał jak tips clear

Gość ktoria33
wiesz co ja do niedawna kleiłam tipsy ale jak zasmakowałam robienia na formie to nie robie juz innych spoko sprawa jak sie juz wprawisz

do ktoria---------->tylko wiesz co nie wiem jak sie za to zabrac, ale chyba sprobuje. Wiem, ze potrzebne sa szblony na to naklada sie zel i potem sie sciaga i gotowe....chyba poszukam instrukcji jak sie zaklada na formie i sprobuje. Szkoda ze tego nie mialam na kursie, latwiej byloby sie za to zabrac. A to mam pytanko, ta forma raczej sie nie zapowietrzy tak jak to jest z tipsem(jesli zle sie przyklei), no bo jak??

Gość ktoria33
na szablonie masz miare wedlug ktorej wylewasz zel nic ci sie ie zapowietrza nic ci nie odpada spoko sie modeluje no i szybciej oczywiscie kup sobe formy i pocwicz nie bedziesz miała z tym zadnych kłopotów zapewniam banalnie proste

do ktoria---------------> a jakie szblony polecasz??takie zeby w miare dobrze sie robilo, tym bardziej ze nie mam wprawy. Czytalam ze te formy sa rozne i nie mam pojecia jakie kupic,zeby wszytsko bylo ok. Jak mozesz to cos mi doradz. Dziekuje za zainteresowanie:)

Gość ktoria33
a gdzie sie zaopatrujesz? ja mam w metalowe ale one są drogie kup zwykłe naklejkowe hihihihh takie czarno zlote nie są drogie jak masz hurtownie gdzies pod noskiem to skorzystaj z niej nie ma jak dotknac i pomacac co sie kupuje hiihihi