Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinciakawka

wybaczyc?

Polecane posty

Gość ewelinciakawka

W ostatki poklocilam sie z moim facetem, wyszlam od znajomych, wylaczylam telefon i postanowilam sie nie odzywac. Jednak moj facet poszedl na dyske i tam bawil sie ze swoja byla i wdodatku calowal sie z nia! Nie wiem czy mu to wybaczyc, niechce przekreslac 2 lat ktore razem spedzilismy. Co robic?

Gość Bravo radzi

skoro poszedl na \"dyske\" :D:D:D:D:D:D zreszta to ty wylaczylas telefon:D:D:D:D to ja bym na jego miejscu tobie nie wybaczyla :D:D:D:D:D:D:D:D

hej. nie chcesz przekreslic 2 latm,ale jesli on to zrobil to zawsze moze to powtorzyc?? nie chce nikogo oceniac czy osadzac ale wydaje mi sie ze gdyby mu zalezalo to nawet jesli bylby bardzo zly to nie zrobilby tego. pomysl-za kazdym razem gdy ktos z kim sie pokloci to jedna ze stron ma isc do swoich bylych i calowac sie??? chyba nie.

Gość odterazsamotna
On jest niewarty. Zwykła kłótnia i od razu zdrada. dla mnie to zdrada

Gość kkkkllllllllllllllkkkkkkk
on całował się z inną laską-a tobie trzeba jeszcze łumaczyć sens sytuacji?nie chcesz przekreślać-to już przekreślone! Po co pytasz jak i tak z nim zostaniesz?

Gość ewelinciakawka
wlasnie chodzi o to ze nie jestem juz z nim od niedzieli ale to niezmienia faktu ze go kocham. A on prosi zebym mu wybaczyla

Gość stonkaaa
Zachowalas sie zle, bo nie powinnas uciekac od trudnych sytuacji i wylaczac telefonu. On pewnie zrobil to ze zlosci i zemsty, ale dla mnie to straszny dzieciak. Przy nastepnej klotni tez moze poleciec wyzyc sie z inna, a moze juz to kiedys zrobil, tylko o tym nie wiesz? Nie znam czlowieka wiec nie wiem co Ci doradzic, ale ja bym nie czula sie przy takim bezpiecznie i pewnie

Gość stonkaaa
Jesli zdarzylo sie to pierwszy raz i jesli ma cos na swoje usprawiedliwienie i go rozumiesz i potrafisz wybaczyc (jak wybaczysz nie mozesz mu potem ciagle wypominac) to niech wroci skoro Ci na nim jeszcze zalezy

Gość to twoja wina
wyłączając telefon sama pchnełaś go w ramiona byłej!

Gość to twoja wina

Gość to twoja wina

Gość tak nie można
nie byl z toba do konca szczery ,. byle klotnie i juz sie zeszmacil , to co bedzie dalej ,. boze zostaw go ,. nie ma nad czym sie zastananwia ,. ale z niego dupek,.

Gość mam pecha w miloscil/
kobieta ma taka psychike ,ze zawsze probuje ukazac ,ze jest winna ja go do tego skłoniłam itd.szczerze mowic trudna decyzja bo jego zachowanie nie jest dobre i daje wiele do myslenia ale jak to kobieta ;) moze to jednorazowy wybryk;) ty musisz zdecydowa c ,ze jestes na tyle silna zeby zapomniec o jego zdradzie i umiec normalnie z nim zyc jak do tej pory jezeli nie umiesz zapomniec nie warto tego ciagnac