Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolelele

Czy astma jest przeciwskazaniem do porodu naturalnego?

Polecane posty

Gość łolelele

Co jeśli w trakcie będę miała atak? To wskazanie do cesarki??? Ktoś miał tak?

Gość to nie jest wskazanie do cc

chyba powinnać tą kwestią obgadać z ginekologiem ;)

Gość łolelele
no tak ale mam jeszcze trochę czasu, jestem w piątym miesiącu dlatego jeszcze o tym nie rozmawialiśmy, zastanawiałam się, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji.:(

Gość nie jest
astma nie jest przeciwskazaniem do porodu naturalnego.

Gość łolelele
:). Dziękuję za wasze odpowiedzi. jestem przerażona bo mam ataki przy wysiłku i boję się, że nastąpi to w tym najistotniejszym momencie :(

Gość maminka22
jestem dwa tygodnie przed pierwszym porodem.jestem przerazona bo tydzien temu juz wyladowalam na porodowce z rozwarciem i bolami ale po 14 godzinach wzystko ustapilo dostalam fenoterol i do domu.teraz wiem ze to sie zbliza nieublaganie a w czasie ciazy juz 4 razy lezalam w szpitalu bo mialam takie ataki astmy ze nie potrafilam sobie pomoc w domu a na astme choruje od dziecinstwa i naprawde wczesniej potrafilam to opanowac.teraz nie moge wziac wiekszosci lekow.bardzo sie boje porodu.chcialam cesarke ale lekarz powiedzial ze mam krotka szyjke i urodze szybko a ja sie boje i bolu i ataku.z dnia na dzien mam coraz wieksza depreche i boje sie ze sie bede dlugo meczyla bo tak sobie zakodowalam ze nie urodze sama i juz...ja w chwili obecenej mam bole krzyzowe i skorcze i wiem ze tylko leki mnie trzymaja abym nie urodzila.bardzo sie boje.