Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia...

JESTEM ZALAMANA JAK MOJA GLUPOTA CZY GLUPIA FRYZJERKA!!!!

Polecane posty

Gość Monia...

Witam.Dziewczyne jestem zalamana najpierw zrobilam sobie trwala ktora zniszczyla mi wlosy i chcialam miec fale i nie wygladac jak pudel!trwala strasnie sciagnela mi kolor i musialam sobie cos zrobic wiec poszlam do fryzjera i chcialam (sorki nie wiem jak to sie pisze) balejaż a a baba mi zrobila normalnie przez czepak jakies no nie wiem tego nawet pasemkami mnie da sie nazwac!na swodku strasznie jakna plana a reszta tez szkoda gadac i kolor.....żółto-rudy OKROPIEńSTWO!!!!zabulilam za to 80 zl!jestem zalamana bo nie mam juz kasy a nigdy gorzej nie wygladalam NAJGORSZE JEST TO ZE MAM TAK ZNISZCZONE WLOSY ZE NBRAK SLOW NORMALNIE ZOLTE SIANO!!!!!CO MAM ROBIC!!!!!!???????????CHCE MI SIE RYCZEC!

Gość koteczka-----------
ona ci zrobila pasemka ,bo pasemka robi sie w czepku!a balejaz z foliami! po co jej zaplacilas? idz do niej i niech ci to za friko poprawi i zjeb ja od gory do dolu! po co robilas trwala? proste wlosy sa lpesze! i mozesz zawsze zawinac! wspolczuje:(

Gość Monia...
WIEM ZE ZROBILA MI PASEMKA JESLLI TAK TO MOZNA NAZWAC BO NAWET PASEMEK TEGO NIE PRZYPOMINA!nie ide do niej bo juz wiem ze babka w ogole nie zna sie na rzeczy i jesszcze bardziej mi spieprzy poza tym nie wiem czy moge w ogole cos z tym zrobic bo te wlosy sa tak zniszczone ze mam wrazenie ze jak je jeszcze raz pofarbuje to mi wszystkie odpadna!!!! ps.a moze jest jakas fryzjarka co robi wszystko z pasja i nie pobiera oplat:))))smiac sie czy plakac katastrofa!

Gość atlantyda600
Nie płacz!poszukaj w internecie przepisów na maseczki do włosów -żółtko itp.Albo jak masz odżywke do włosów to połóż ją na włosy, owiń folią, a potem ręcznikiem i trzymaj pół godziny.To troche pomoże podreperować twoje włosy.Rób sobie raz na tydzień taką maseczkę. Zastanów sie nad położeniem sobie farby - brąz czy in. kolor, jaki Ci tam pasuje. No , ale najpierw musisz poprawic stan swoich włosów.

Gość Monia...
DZIEKI NO WLASNIE ALE KIEDY ONE DOJDA DO SIEBIE??ZA POL ROKU??katastrofa!najgorsze jest to ze moj chlopak mnie zaprosil do tego fryzjera zeby mi zrobic prezent i teraz nie moze zmienic koloru bo jemu bedzie przykro:(

Gość Ja kiedys zrobiłam to samo
Poszłam do fryzjerki zrobiłam trwałą... na drugi dzień kupiłam prostownicę... włosy miałam fatalne - tony odżywek w końcu odrosła mi... A ostatnio pomalowałam sobie włosy z ciemnego na blond a bardziej na domieszka gołębi z platyną i blondem lekko żółtym...wyszły zielone serio ha ha :) później kolorek fajnie się zmył ale znowu pomalowałam na ciemno. Włosy mam zniszczone i zniszczyłam jeszcze bardziej...jak wyprostuję (mam lekkie siano) to nie widać że sa aż tak zniszczone... a nie wiem co poradzić Tobie...może z czasem przyzwyczaisz się:)

Gość atlantyda600
Współczuje, ale musisz to przetrwać jakoś:)Dla pocieszenia powiem że dramat z włosami u pewnej fryzjerki też przeszłam.Wycieniowała mi włosy brzytwą ,tak krótko,że jak myłam głowe to płakałam ;)A wyglądałam jak kurczak:)

mozesz tylko poprawic ich wyglad maseczkami, mozesz kupic w aptece. Ale tak naprawde dojdą do siebie dopiero jak je całkowicie zetniesz. Wiem co przeżywasz bo mi fryzjerka zniszczyła włosy właśnie trwała.

Gość jamojajamaja
hihihi sorki ale z ta brzytwa bylo smieszne!ze mnie tez bys sie ostro nasmiala! a co do prostowicy to tez sobie czasami prostuje i czuje sie trochce lipej chociaz jednego z droch problemow sie na chwile pozbywam ale wszystko ma swoje minusy prostownica na krecone wlosy to samobojstwo golym okoiem widac jak sa coraz berdziej zniszczone!

Gość Monia...
chetnie bym sie ogolila na lyso!!!!(gdyby wlosy rosly najdluzej miesiac):)

Gość anka 77
Monia za spiepszone wlosy fryzjerka odpowiada-przeciez to jest platna usluga i ona ponosi konsekwencje za bledy niech ci poprawi choc na jeden kolor teraz-i potem kup sobie maske do wlosow np Kallos ma swietne zamawiasz w hurtowniach fryzjerskich-dostawa szybko

Gość kinnia
teraz idź do porządnej kosmetyczki na serię zabiegów na zniszczone włosy i już NIC z nimi nie rób!!!

jesli wlosy nie byly trzymane na plynie dluzej niz 30 minut moga nie byc spalone.. wzazna jest pielegnacja, poniewaz zawsze wlosy po trwalej beda suche i puszace sie... jestm pewna ze jesli bedziesz stosowac tluste odzywki a postaci oleistej szybciej wroca do normy Doszly pasemka co spowodowalo jeszcze mocniejsze wysuszenie wlosow.Kolor mozna zneutralizowac odpowiednia plukanka np srebrna aby przytlumis zolty odcien,sa odzywki do wlosow kreconych utrzymujace odpowiednie nawilzenie , staraj sie nie plukac odzywki z wlosow i zwroc uwage czy nie łamia sie przy samej glowie to wazne... powodzenia ...postaram sie pomoc jakpotrafie:)