Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abylaby

zsunieta..mozliwe??

Polecane posty

Gość abylaby

wlasnie zawsze zastanawialam sie jak sie zsunie... sluchajcie a taki przypadek.... Chlopak wyjmuje czlonka w prezerwatywie i ona troszke sie zsunie i jak juz go wyjmie to prezerwatywa nie jest na samym koncu czlonka tylko jej 'pierscien' jest tak w polowie czlonka. niesie to za soba jakas mozliwosc?? bardziej doswiadczone prosze....odpiszcie czekam

Gość abylaby
prosze.....odpiszcie

Gość abylaby
...

Gość qweemnby
ale po spuszczeniu??jak chlopak wyjmuje??to nie ma mozliwosci bo przeciez sperma jest w zbiorniczku

Gość abylaby
tak,tak po ty jak juz ma wytrysk i jak wyjmuje czlonka. nie zeszla ona calkowicie tylko tak jak wyjmowal czlonka to ten pierscien od prezerwatywy byl zsuniety, a zbiorniczek sobie, ze tak powiem , wisial

raczej minimalna jest ta możliwość. przecież cały płyn jest na dole w tym dyndającym kawałeczku gumki. a plemniczki nie latają, nie skaczą więc jak mogłyby się nagle dostać wyżej??? w takim przypadku marnie to widzę :)

Gość obylaby
bo to chyba sie tak stalo,ze jak wyjmowal to nie przytrzymal i ta prezerwatywa sie zsunela... ale tak poza tym to nic sie nie stalo, bo caly czas byla na czlonku a jezeli podaja przypadki ze prezerwatywa sie zsunela to w jaki sposob ?? chodzi o to ze sie zsunela i nasienie zostalo w srodku?? czy jak??

Gość jaahaa
powiem tyle,skutecznosc prezerwatyw zalezna jest od prawidłowego ich stosowania... sakładania wg instrukcji,zeby nie pekla i wyjmowaniu lekko przytrzymujac.... watpie zeby byla mozliwosc zajscia w ciaze ale profilaaktycznie chyba przytrzymac mozna...bo co z sytuacja jesli gumka nie przylega super scisle a spermy jest bardzo duzo?....poslizg mowie malo prawdopodobne ale lepiej dbac o szczegoly:)

matko.. jak Ty motasz dziewczyno!!!! po pierwsze kazdy baran wie ze trzeba przytrzymac gumke przy wychodzeniu gdy członek nie jest juz taki twardy!!! po tym co piszesz watpie tez zeby cos poleciało w Ciebie! i moj bezawaryjny (czyli nigdy sie nie zsuwa) sposób zakładania gumki wyglada następujaco: na czubku zostawiam troszke wiecej miejsca niz tylko zbiorniczek, nastepnie rozsuwam do końca, (w ogole to najlepiej jest gdy dziewczyna w tym pomaga) i nastepnie biore w dwie ręce, rozciągam i do konca nakładam rowniez na pofałdowana skóre tuz przy samym łonie. bo wiadomo ze gdy jest zsuniety napletek tam sie tak troszke nadmiar skóry gromadzi! czasami obserwuje w trakcie wchodzenia i wychodzenia i praktycznie gumka nie rusza sie na członku (no moze troszeczke)

Gość obylaby
czyli sadzicie ze nie mam sie czym przejmowac??

a w jaki dzien cyklu to miało miejsce? dziewczyno wyzuzuj!! nie takie rzeczy człowiek odpierdalał!!! i jakos ojcem nadal nie jestem (odpukać) :P

Gość obylaby
to bylo z tego co pamietam to w 4 albo w 6 dzien cyklu (cykle zazwyczaj 31 dniowe

_FIGO-FAGO_ widze ze doswiadczony w tych sprawach jestes i pomagasz niczym prawdziwa przyjaciolka :)))) Jak dlugo juz stosujesz prezerwatywy??

od 6 lat tylko ze z przerwami! bo miałem 2 dziewczyny ktore brały tabletki no i oczywiscie przez to 6 lat bywały chwile gdy byłem sam wiec zabezpieczac sie nie musiałem! :P a pomagam bo lubie! :D

Gość pomocy a jak
zaraz pewnie zostane zlinczowana ale trudno,potrzebuje pomocy.Kochlam sie ze swoim facetem kilka godzin temu.Jabylam na nim podczas wychodzenia przytrzymywalam prezerwatywe ale podczas tego \'on\" sie z niej wysmyknal.oczywiscie cala w strachu jestem bo 3 miesice temu przestalam brac tabletki antykoncepcyjne i nadal mam nieregularne cyklewydluzone ok tygodnia. w srode mam dostec okres ale moze sie znowu spoznic,Prosze bardzo o rade!