Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaca

pierwszy raz pomozcieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ajestes pewna ze go kochasz??? Zeby nie było tak ze cię wykorzysta i poorzuci.... bo to moze bardzo bolec:(

Gość ..........Kropeczki
25 lat ma dziewczyna, glupia chyba nie jest.

Gość XaXaX
mialam 24 lata jak stracilam dziewictwo.. nic nie bolalo i nie bylo krwi.. jak widzisz , kazdy przypadek jest inny.. nie boj sie .. bedzie dobrze , a pozniej to juz nie bedziesz mogla sie doczekac nastepnego razu.. ;) a co do pozycji... klasyczna jak na pierwszy raz proponowalabym.. bedziesz czula jego cieplo.. ;), a moze to pozwoli Ci sie do konca zrelaksowac..

musisz być pewna że tego chcesz że chcesz właśnie z nim Bo możesz później żałować

Gość kasiaca
o widze ze przyszlo kilka zyczliwych osob bardzo dziekuje juz sie tak nie boje a mojego chlopczyka jestem pewna od poczatku jak go tylko spotkalam miala jakies takie dziwne uczucie jakbym go znala od lat

Gość kasiaca
aha dziewczyny - czy jest możliwość ususzyć błonę na pamiątkę? podobno jak ją facet umiejętnie wyjmie to da radę:)

Gość kasiaca
i znowu jakis dupek sie podszywa pode mnie kurde ale sie przyplatal spadaj balwanie ale mnie wurzasz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Gość kasiaca
kurde musze sie przygotowac odpowiednio na t nocke :P

moja rada: upij sie!!!! nie tak na KO ale na zajebisty humor !bo moim zdaniem tak sie zestresujesz ze bedziesz zaciskać mięsnie i w ogole ze będzie problem by w Ciebie wejść! pozycja to klasyczna, podnies wysoko nogi do góry, najlepiej złap kolana rękoma! proponuje Ci jeszcze by stosunek nie ograniczył sie tylko do samego przebicia błony bo tak to będziesz pewnie krwawiła przy drugim i kto wie moze i trzecim numerku! zacisnij zęby nawet gdyby ból był silny i niech trwa chociaz z 10 minut! pozniej dajcie sobie luz conajmniej 2 tygodnie! bo zdarza sie ze po tygodniu sie jeszcze wszystko dokładnie nie zagoi i mozesz ponownie krwawic i takie tam.... (o ile w ogole bedziesz krwawic) jakbys miała jeszcze jakies pytania to wal! chetnie pomoge :) no i przede wszystkim zabezpieczcie sie zeby Twoj kolejny temat nie był w dziale \"antykoncepcja\" i brzmiał czy to mozliwe ze jestem w ciąży? :P z własnych doswiadczeń :P proponuje Ci globulkę! da fajny poślizg, nawet jak bedziesz spięta to interes się jakoś wcisnie!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja probowalam kilku pozycji ale bolalo i jakos nie mogl wejsc, kiedy chlopak sprobowal z boku - wszedl jak w maslo:) bardzo polecam, krwi troszke bylo ale nie bolalo. powodzeniaaaa

Gość bylo jak bylo
Ja moj pierwszy raz miałam z poducha pod plecami/pupa Wspominam troche bolesnie, ale xero krwi. Ja i tak jestem za opcja ze ja swoj pierwszy raz miałąm na sali operacyjnej pod narkoza lub z duchem :) :)