Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod pomaranczowym...

ginekolog - wrocław - nfz GDZIE?? poradzcie bardzo prosze

Polecane posty

Gość pod pomaranczowym...

wlasnie sie dowiedzialam, ze moj gin poszedla sobie na dluuuugi urlop a ja potrzebuje jak najszybciej isc do ginekologa.. ale nie bardzo mam kase wiec potrzebuje tez zeby byl to gin na nfz wiem, ze byly juz takie topiki- przeszukalam ale nikt nikogo zachecajacego nie polecil :( na pewno kogos znacie- podzielcie sie informacja :)

Gość akunia
na ulicy olszewskiego przyjmuja lekarze na fundusz zdrowia w przychodni.obok przychodni sa tez gabinety prywatne i tam tez przyjmuja na fundusz.tel.do przychodni 713483082.mozna sie rejstrowac telefonicznie.jest kilku ginekologow terminy nie sa odlegle.nie wiem czy wiesz gdzie to jest wiec podaje dzielnica-biskupin

KOLEJNY KONOWAŁ - OSTRZEGAM PRZED KOTERSKIM Z WROCŁAWIA!!!! Naciągacz i oszust a do tego kompletnie niezorganizowany. Nie istnieje recepcja i umawianie się na wizyty, po prostu czeka się na swoją kolej jak za komuny... Doktorzyna lubi sobie pogadać z pacjentkami i podowcipkować, więc zazwyczaj jedna osoba spędza około 30 minut w gabinecie. Dlatego nawet jeżeli potrzebujesz tylko recepty a jesteś 5 w kolejce to sterczysz tam ponad 2 godziny... Poszłam do niego z zapaleniem pęcherza, przewiało mnie dosyć mocno. Lekarzyna potwierdził stan zapalny i wysłał mnie na badania pod kątem wirusów i grzybów. Wtedy nie wiedziałam, że te badania przysługują mi za darmo z NFZ, więc oczywiscie poszłam tam gdzie mi polecił i zapłaciłam. Badania nie wykazały żadnych grzybów, bakterii etc. W tym czasie kupiłam sobie w aptece jakiś środek na zapelenie dróg moczowych i wyleczyłam się sama. Do naciągacza Koterskiego jednak poszłam pokazać mu wyniki. Bardzo go to zdziwiło i stwierdził, że coś muszę mieć. Nastraszył mnie chlamydią i kazał iść laboratorium. Oczywiście badanie płatne, ponad 100zł. Wtedy nie wiedziałam, że przysługuje za darmo z NFZ... Posłuchałam lekarzyny i mimo iż czułam się dobrze zrobiłam te badania. Ze strachu po prostu. Oraz z powodu niewiedzy. Oczywiście wyniki były ok, nic mi nie dolegało. Ale konował się uwziął i przez pół roku w sumie odsyłał na przeróżne badania oraz przepisywał leki, które moge kupić taniej "tylko w jego aptece". Owszem, te jego leki nie były specjalnie drogie, ale były też zupełnie niepotrzebne!!!!! Bo całej tej wystrzałowej kuracji zapisał mi tabeletki antykoncepcyjne. Te co każdej pacjentce - czyli Harmonet. Oczywiście żadnych badań pod kątem hormonów wcześniej nie zlecił, stwierdził, że to bez sensu mimo iż chciałam skierowanie na takie badania. Wtedy byłam u niego ostatni raz. Przestrzegam wszystkich - to konował, naciągacz i oszust. O swojej pracy ma mizerne pojęcie, nadrabia tylko dowcipami. Wszystkich leczy wg tego samego schematu. Chodząc do niego dajecie mu zarobić, w końcu NFZ płaci temu staremu obleśnemu dziadowi za każdą pacjentkę. On Wam nie pomoże!!! Nie dajcie się oszukać tak jak ja! Kotarski to najgorszy "lekarz" we Wrocławiu!!! Dla niego liczy się tylko forsa, a wiedzę ma marną. Bezczelnie straszy i manipuluje ludźmi, żeby nabić swoją kabonę.

Autorko, na forum Antykoncepcja/Ginekolog jest parę wątków i adresów.

Przychodnia Wrocław: -centrum medyczne na ul. Krzywoustego -centrum medyczne na ul. Wejherowskiej -centrum medyczne na ul. Zatorskiej We wrocławskiej przychodni przy ulicy Wejherowskiej wykonywane są zabiegi w ramach chirurgii jednego dnia. Przeprowadzane są tam również badania psychotechniczne oraz endoskopowe, usług stomatologiczne dla dzieci i dorosłych. http://www.acz.pl/przychodnia/wroclaw