Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aquamarine

UWAGA!!! Zaczynamy dbać o siebie! Mind Body

Polecane posty

Wciąż przekładam \"terminy\", czas ucieka, a ja nie mam motywacji do realizacji planów, marzeń, małych i dużych postanowień, obietnic. Zakładam ten wątek, bo mam nadzieję, że Jesteście, że podobnie jak ja chcecie coś zmienić w swoim życiu (schudnąć/zmienić znaleźć pracę/ zadbać o rozwój duchowy/ zacząć inne lepsze życie/ spełnić najskrytsze marzenia). Razem (tak, tak WSPARCIE) może nam się w końcu udać. Ja osobiście podtrzebuję takich Dobrych Duszyczek :) Więc... START

Dobrze, więc zacznę :) Mam nadzieję, że Ktoś się tu zjawi, dzięki czemu dodamy sobie otuchy! Plany Body(bo czuję się jak babcia zawinięta we flanelowy kokon) - Doprowadzić swoje ciało do porządku poprzez regularny trening - Koniec z przegryzkami typu chipsy i inne tego typu paskudztwa - Cera błaga o systematyczną pielęgnację - Pazury wy moje biedactwa!-> koniec z obgryzaniem i w konsekwencji chowaniem po kieszeniach ;) - Włosy moje, moja Ty miotło! -> będę dla nich łaskawsza ;) Plany Mind (bo cofam się w rozwoju ;) - Zmusisz się do pisania pracy zaliczeniowej - Czytać, czytać, czytać - Znaleść ideologię życiową i harmonię wewnętrzną (!!!) Marzenia (ech...) - Praca, która nie wykończy mnie psychicznie - Kupić mieszkanko po powrocie LubegoMego - Mieć kasę, żeby zrobić z mieszkanka Wymarzone Gniazdko - i typowo babsko- banalne-> beautiful wedding tudzież never ending love A Wy?

Gość no zadbajcie w końcu o siebie
bo inaczej do końca życia będziecie rozpłaszczać dupska przed Kafe, paszteciaki:o🖐️

Gość sasaaaa
Jestem za!!!!

Gość ............................./
no zadbajcie w końcu o siebie bo inaczej do końca życia będziecie rozpłaszczać dupska przed Kafe, paszteciak > wiesz... kazdy sadzi wedlug siebie... paszteciku :P:P:P

:) A co do paszteciaków (dobry pasztet nie jest zły) rozpłaszczających dupska (pupa z reguły się rozpłaszcza, gorzej gdyby zwijała się w kulkę) przed kompem. Są osoby, które z natury są SUPERHERO-BUŁKAZMASŁEM, czyli takie które z reguły się podziwia. Ale istnieje też sporo takowych(o psia jego melodia chyba nie jestem jedyna), które mają problem słabszą motywację/ słomiany zapał/ niską samoocenę/ brak wiary i wtedy fajnie jest spotkać OSOBY (nazwijmy to) DOPALAJĄCE, czyli dające wsparcie, dobre słowo. Banałem zajechało, aż miło ;) Ale taka jest prawda.

Gość czemu gorzej jak splaszca sie
w kulke

Gość heellouuu
I nie mozna dolaczyc do juz istniejacego watku?

AQUAMARINE ja sie od razu \"wpisuje\"!!! tylko na razie nie mam czasu ale bede bywalcem! ;)Mam o czym marzyc i co naprawiac,wierz mi....Fajnie ujelas swoje plany...

Gość Rudra
JA jestem za. Po pierwsze- dbam o cerę! Po drugie- dieta! Po trzecie- JOGA (ale mam zaprcie :D)!